1. okt, 2018

Övernattning i Karlstad

Måste erkänna att det var en en riktig skitvecka förra veckan på jobbet, allt bara kändes jobbigt fast att jag vet att jag har världens bästa grupper som jag är så stolt över. Får nu hoppas att denna arbetsvecka blir lite lättare. 

Som tur kom helgen och den började jag med att på fredag em åka till Borlänge för att träna med mina kompisar i Underdogs (Gunilla och Agneta), hade med med både Zune och Bozze som fick jobba lite med markeringar och linjetag. Zune jobbade på bra i markeringarna, ser fortfarande att han har lite klurigt när det blir skiftningar i terrängen som en vägg som han måste igenom men helt ok arbete. Däremot linjetagen, vet jag inte riktigt vad han höll på med, rakt och fint går ut men någon nos var inte på utan det blev inte som jag hade tänkt men när jag jag skickade på ett sök när vi hade tappat en dummies så är han klockren😋. Bozze däremot börjar nu komma igång med sin apportering, mycket bättre i arbetsminne och går helt rätt ut. Lite lattjolajban är det när han ska in och vill gärna kasta upp dummies innan leverans in till mig.... Men lite mer jobb på detta så ska det nog bli bra, ska nog försöka starta honom i vår vid ett WT. Han är lite bättre i stadgan än Zune och jag ser att han kan utvecklas en hel del i detta roliga arbete med apportering, när arbetsviljan finns där. Nästa helg åker Underdogs på kurs i Söderhamn för en tjej som heter Eva Thorén Söderström som ska vara duktig i att lära ut apportering. Jag verkligen fram emot nästa helg, speciellt när syrran och Hugo ska vara med❤. Jag tar nog med Zune denna helg för jag behöver lite råd när det gäller att få lite fortare kontakt med honom i träningssituationer, dels blir han övertaggad och stadgan är inte alltid ok och vill få lite mer verktyg kring skiftningar i terrängen..

Det roligaste under helgen var i alla fall att hela familjen åkte ner till Sara och Daniel  för en övernattning. Längtar så efter min tjej, känns så långt ibland och sms och telefon är inte riktigt samma sak som att träffas. Vi hjälpte dem att slänga lite på tippen samt åkte en tur till köpcentret Bergvik för lite shopping. Jag köpte mig en jeansskjorta från Gant, riktigt snygg!! På kvällen åkte vi in till Karlstad centrum för att äta på Pinchos, så gott med dessa små goda rätter🙂. Sedan blev det massa prat och kortspel innan det var dags att få sova en liten stund😋. Innan vi åkte hem nästa dag igen till Sundborns så åkte vi till backluckeloppis för att fynda lite. Sara hittade lite julsaker till mycket bra pris och jag fann en Rosa Ljung kruka som jag bara var tvungen att köpa för den kostade bara 50 kr🤪. Usch nu är det över en månad kvar innan jag träffar dem igen🤔.

Träningen (mig själv) förra veckan gick i alla fall mycket bra, har börjat lägga in dubbelpass två dagar i veckan vilket känns bra trots att det är svettigt, men kommer nog fortsätta så när det känns bra för kroppen...

Min planering för veckans träning ser ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Löpning 7 km

Onsdag: Pt

Torsdag: Intervallöpning 30 min därefter cirkelträning ATC

Fredag: Morgon spinning. Syrran kommer upp till Dalarna

Lördag: Rättviks marknad och jag och syrran åker till Söderhamn på kvällen för att övernatta där inför söndagens hundträning

Söndag: Hundträning hela dagen😀

 Nästa vecka har jag planerat in för semester, får se vad den veckan kan erbjuda. En annan rolig sak som hände i helgen var att min systerdotter Hanna förlovade sig med sin Mikael, vad stora barn vi börjar få nu jag och min syster... Grattis Hanna och Mikael!!

Vi håller på att planera för att vi kanske ska öppna vårt hem till en goldenkille som är 14 månader och måste få omplaceras. Han är från kennel Goldwork, och han är Novas pojk så han är ljusare än mina godingar här hemma. Vi har träffat honom och han är väldigt glad positiv och känns som det går att forma honom bra. Men det måste kännas jäkligt rätt innan vi tar hem honom både för hans och vår skull. Berättar mer när vi tänkt klart.

Ha nu en bra vecka alla så skriver jag mer när jag varit på hundkurs i Söderhamn.

Kram på er❤