16. sep, 2018

Träflasklöpet och fin besök från Trollhättan

Lite stolt idag över mig själv för en gång skull, sprang Träflasklöpet som Goif Sundborn anordnade, och jag sprang på 5,5 km på 33 min vilket är en bra tid för mig per km. Var väldigt drygt första km när det var uppåt direkt och fick inte med mig flåset på en gång så det blev svettigt, men så jäkla nöjd!! Helt klart ska jag försöka springa detta lopp nästa år men ska nog försöka mig på 9 km distansen. Hade även med mig bästa hejja klacken, som stod vid målet med fika korg, mina goa killar så glad jag blev❤.

Vi har även haft besök av mor och far i helgen vilket uppskattas av oss alla, tycker så mycket om när jag får besök av mina nära och kära  från "Tjocka släkten"❤. Nästa besök hoppas jag blir syrran som kommer i oktober när vi ska på hundträning, har vi tur kanske vi även den helgen hinner upp till Rättviksmarknaden som är då. Vi har även planerat att åka ner och hälsa på mina❤ i slutet på oktober då vi säkert hittar på något kul.

Blev även en rejäl mb tur igår med pappa igår vilket var riktigt kul och svettigt. Vi cyklade Toftan runt som totalt blev 38 km, är så imponerad av pappa hur bra han är på att cykla och hålla bra tempo åt mig som inte är så rutinerad av mb. Snitthastigheten blev ca 23 km/tim och det var bra kuperat. Vi hann även med en tur till stan för shopping och köpte mig ett par nya svarta byxor och ett par tröjor på MQ. 

Jag hann med den träning som jag planerat under veckan + lite till när det blev en ordentlig cyklingtur med pappa igår. Kommande vecka har jag planerat så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Måste vila denna dag, bara en långpromenad med grabbsen

Onsdag: Pt

Torsdag: Indoor running, ATC

Fredag: Spinning och vi åker till Idre för vandring

Lördag: Idre och inplanerad 2 mils vandring

Söndag: Idre, vi går upp på Städjan innan vi åker hem.

Längtar till nästa helgs utflykt till Idre fjäll, för lite vandring och gofika i naturen och så skall det naturligtvis tas en massa höstkort.

Ha en bra vecka alla❤

 

 

Kommentarer

17.09.2018 05:58

Malin

Du är bäst helt enkelt You go girl!