11. sep, 2018

Arbetsvecka

Förra veckan var en vecka med mycket jobb, där mötena avslöste varandra och det fanns inte riktigt tid för att vara på kontoret, och att ordna med allt som ska göras efter möten som ex protokoll, budgetuppföljning mm. Ska försöka hinna ikapp lite denna vecka men är så tråkigt att behöva känna att man är efter när veckan börjar... Inte nog med det så har jag haft en huvudvärks vecka som är så tröttsam, blir så off när jag har ont.

Helgen har dock varit bra, med både skogpromenader, svamp, blåbärsplockning och en tur till fäbon för att börja stänga. Jag var även på jaktlydnad/apporterings träning för Work in team med Bozze och det kändes riktigt bra, han fick träffa lite nya hundar vilket är en bra träning för honom och jag tycker att han har mognat i sitt arbetsminne så nu börjar jag utmana honom både i avstånd och svårighetsgrad. Tycker han är duktig i söket när han slår på nosen direkt och vet vad som ska göras, ska bli kul att ha med honom till Matilda träning nästa gång för att få lite koll på var han är  med apportering av vilt. Skulle ha varit träning med henne i fredags med blev tyvärr inställt pga av sjukdom, så nu på fredag provar vi igen så då tar jag med lill buset🙂. Vi hann även lägga blodspår till grabbarna, så det fick gå var sitt på söndag fm. Ligg tiden var 16 timmar och Bozze är nu tillbaka igen efter en liten svacka i spårandet. Riktigt duktig och spårnoga. Zune är stabil när han går spår, måste nog börja utmana honom och göra det ännu svårare så att han inte tappar motivationen för spårarbete.

Träningen har gått bra i veckan, har känt mig väldigt motiverad och det blev lite mer pass än vad jag hade tänkt. Jag och Janne körde ett pass med styrka i fredags när det inte blev hundträning och på söndag em åkte vi in och körde ett ATC pass med Joelle på Actic.

Veckans träning har jag tänkt så här:

Måndag: Var det PT träning ( körde nästan 1,5 tim och var helt slut efteråt)

Tisdag: Vila, ska hinna städa hemma lite så det ser någorlunda ok ut tills att vi får gäster i helgen.

Onsdag: PT träning

Torsdag: Indoor running, middag med personal på kvällen på Basta

Fredag: Spinning 06:45, och träning med Bozze för Matilda Hedin 14-17 i Gustafs och mina föräldrar kommer upp denna helg och hälsar på🙂.

Lördag: Vila

Söndag: Träflasklöpet i Sundborn 5,5 km

Fick även min Garmin klocka, och ska nu försöka klura ut hur den fungerar. Vad jag inte gillar teknik och att det ska vara så svårt. Kan inte det bara vara att trycka på en knapp så får jag det som jag vill ha. Har inget tålamod när det gäller dessa teknikpryttlar.

Hade varit kul om jag fick koll på Garminklockan innan vi åker till Idre fjäll nästa helg då vi har  planerat att gå en ca 2 mils vandring på lördagen och en topp vandring på Städjan på Söndagen.

Hoppas nu att jag får lite koll