1. sep, 2018

September

Då har vi gått in i den första höstmånaden och det känns faktiskt ute nu att det är höst. Veckan har varit som vanligt intensiv, med mycket möten som gör att jag är väldigt trött i huvudet när jag kommer hem då jag bör vara fokuserad till 100 %, för att se och höra allt viktigt.

Veckans tråkigste var att min duktiga gruppledare Elina nu har slutat hos mig för att prova på något helt annat, kändes väldigt jobbigt när hon gick sin sista dag vid Norslunds hemtjänst vi har ju jobbat som team nu i över 10 år😥. Fick en jättefin blomma av henne och ett brev som gjorde mig så glad i hjärtat trots att inte kommer jobba hos mig mer❤, önskar henne verkligen all lycka till i framtiden.

Var även i tisdagskväll iväg till Myggsjön för att träna med mina träningskompisar i "Underdogs", vi apporterade fågel denna kväll och gjorde även ett mindre sök. Zune fixar det mesta jättebra, men önskar fortfarande att han ska fortare in till mig.

Min egna träning har gått nästan som jag planerade ändrade bara dag med pt från onsdag till fredag, och fredagsträningen med pt Jocke kände jag mig riktigt stark i marklyften och gjorde pb. Löpningen försöker jag också och korta ner km tiden och det går sakta med att bli snabbare, är så långsam ut de första två km. Har nu i alla fall fått till att de två sista km på ett 7 km pass så ligger jag precis under 6 min/km så det går väl kanske åt rätt håll. I morgon så ska jag ta med mig Bozze ut för en morgontur, han är så duktig med att springa med jämfört med Zune som hela tiden ska springa bakom och skvätta.....

Nästa vecka ser ut så här:

Måndag: PT

Tisdag: Löpning + träning med Underdogs och denna gång blir Bozze med

Ondag: PT

Torsdag: Intervallträning Actic 30 min + Atc 45 min

Fredag: Vilodag, träning Bozze och Zune för Matilda Hedin 14-16. 

Lördag Styrketräning Egen med Janne

Söndag: Tror det blir en vilodag

Har nu även beställt en Garmin klocka 235 svart/röd, för tror det är dags, trots att jag har varit emot detta med att ta tider mm utan det ska bara vara kul. Har känt lite när jag tränar att jag gärna vill jämföra mina egna tider så jag investerar en sådan till mig själv. Köpte min på Sportamore för 1995 :- så det var nog ganska ok. Har fram till nu använt mig av Runkeeper men är inte riktigt nöjd med den.

Igår gjorde jag verkligen en spontan sak, har längtat att få vandra i fjällen ett tag så jag bokade en stuga vid Idre fjällstation, två nätter 1200 kr:- i en 6 bäddsstuga nu under september månad. Ska bli så kul, så på lördagen så går vi kring Sädjan och andra dagen åker vi till Njupeskär och vandrar lite. Måste ju vara lite wild and cracy, och så får vi ju använda vårt trianga kök😋. 

Ha en bra kommande vecka och ta hand om er❤