27. aug, 2018

Söndag

❤Då har det gått en vecka igen, har denna vecka försökt att gå hem lite tidigare från arbetet för att få ner antalet + timmar jag har i min timbank.... Ser att nästa vecka blir det nog inte en dag att gå hem tidigare, kanske fredagen om jag har tur.

I veckan har jag varit iväg med Bozze till Vettris tandvet Per, och det blev att dra ut bägge de tänderna som det var fraktur på. Det var nog så att han har haft ont (ömmat) när pulpan varit framme så nu har han en liten glugg fram min lilla buskille. Tyckte så synd om honom i tisdags, han var så ynklig och trött efter besöket och var mer mattig än vanligt, han hade tydligen spänt sig extra inne hos vet Per så de hade säkert fått ge honom extra lugnande innan de kunde få dra ut de små tänderna som var kvar😥. Det positiva är i alla fall efter besöket är att han idag ser piggare ut, har nog varit något som stört honom om det har ömmat (värkt). Bad även om ett intyg av Pär att han varit med om en olycka så att vi kanske kan åka på utställning i framtiden trots en glugg fram. Min lilla goa och fina Bozze❤.

Min egna träning har gått bra trots lite förändringar kring planeringen från för veckan, blev en del dubbelpass ex måndagen blev både pt och spinning och fredagen blev det löpning 7 km och styrketräning på em. Det blev däremot inte den pt träning som jag är van vid på onsdagen utan fick massage av Jocke, den var välbehövlig kan jag meddela och vilken tur jag har som har en pt som även är utbildad massör😀, så man ibland kan byta ut träningen mot massage...

Denna vecka har jag planerat så här:

Måndag: Pt

Tisdag: löpning + träning med Underdogs (Zune)

Onsdag Pt och ska även börja en löparkurs på 10 gånger som Siri (min kollega) har anmält oss till🤪.

Torsdag: Vila (Träna hundarna och veckohandla)

Fredag: Styrketräning med Janne

Lördag: Cykling

Söndag: Löpning

___________________________________________________________________

Hände lite roligheter även denna vecka, först var jag hem till Siri för lite tjejträff med drinkar och kräft/räk skiva. Riktigt roligt och behövligt att få ha lite tjejsnack med bästa kollegorna❤.

Sedan kom det allra bästa att Sara och Danne kom hem och hälsade på oss i Lövänget som alla i familjen uppskattar både två och fyrbenta. Vi åkte in till Falun en sväng på fm för att fika och kika lite i affärer. Köpte mig två nya behåar på Underverket vilket var nödvändigt när mina gamla tyärr nu är för stora.... Vi hann även med en gofika innan vi åkte hem till Lövänget igen för att planera lite för en kräftskiva med tilltugg. Gjorde lite nya godsaker till kräft/räkskivan som räkrulle och lite egna nya såser som örtasås och aioli. Mycket trevlig kväll som avslutades med kortspel❤. Tyvärr åkte de vidare till Ludvika på söndagen för att även träffa Dannes familj vilket jag har full förståelse trots att jag bara vill ha dem här helst hela tiden😋. Men vi har i allafall hunnit att planera lite för nästa år med en liten resa vilket ska bli så kul😀.

Kram på er och ha en riktigt bra vecka❤