19. aug, 2018

Slut på semester

Då har jag jobbat en vecka efter semestern och det har gått bra, full fart men det känns skönt att vara på jobbet igen🙂.

Träningen som jag planerade för veckan blev inte riktigt som jag tänkt utan det blev lite mer😋, startade veckan med ett dubbelpass med först pt och sedan cirkelträning. Cirkelträningen kändes dock väldigt rörig när det var för många med på passet så den kombon gör jag inte igen. Har sprungit två gånger denna veckan, kört 2 pt pass och 1 styrkepass extra med Janne. Bozze var med mig ut och sprang i morse, äntligen kan han vara med när det nu är lite svalare ute så han inte får värmeslag.

Så det blev en hel del träning vilket är bra😀.

Nästa veckas träning har jag planerat så här:

Måndag: Pt och spinning

Tisdag: löpning 5 km, ska även ut och plocka lite blåbär på kvällen som jag spanat in.

Onsdag: Pt

Torsdag: cykling

Fredag:Morgonlöpning 7,5 km och styrkepass med Janne på em, kvällen blir det kräftskiva hos Siri.

Lördag: Vilodag och kräftkalas med Sara och Danne

Söndag: Långpromenad med hundarna och träning med dem. Ska även försöka ta med mig Janne för inköp av en frysbox, vår frys räcker inte till för både mat, bär och vilt som vi har när vi tränar buzbrothers😲.

Får se om det blir som jag har planerat...

Jag och Zune tillsammans med vårat lilla träningsgäng "Underdogs" var på träning för Matilda Hedin i lördags, och det var så kul och lärorikt. Vilka tuffa 3 arbetstimmar det blev för både Zune och mig. Det var apporteringsträning med vilt och det var långa avstånd, dolda kast, svår terräng och sist men inte minst vänta  på sin tur... Men vad duktig han är med fokus, markeringarna och med sin nos och jag måste börja fatta på riktigt att han kan mer än vad jag tror för Matilda utmanar oss hela tiden. Söket på fältet var både djupt och med hinder (väg) som han skulle ta sig över men han fixade det jätte bra trots att han inte tycker "mås" är en fågel som behövs tas in ( hihi). Men så stolt han var när kom in med änderna och kaninen, snacka om svansföring... Både Zune och matte var jättetrötta efter passet som avslutades på bästa sätt med lunch hos träningskompisen Gunilla och naturligtvis massor av hundsnack😀. Stor stjärna får Zune denna dag och jag är så glad att vi har fått möjligheten att träna för Matilda som öppnat upp för en helt ny träning för oss med vilt. Jag har även bokat egen träning med henne med Bozze, så även han nu får börja med apportering av vilt nu när han greppar viltet bra.

Längtar nu till nästa helg då Sara och Danne kommer hem till oss och då tänkte vi ha lite kräftskiva här hemma, så kul när vi ses❤

På tisdag ska jag till tandläkaren med Bozze, får se hur det blir med hans halva två framtänder, risken är nog ganska stor att åtminstone en blir utdragen. Skönt att få det gjort och kolla upp så han inte har ont någonstans i munnen.

Såg även idag när jag gick in på minnen på facebook att vi nu har haft våran Bozze hemma hos oss i hela två år, tänk vad fort det går min lilla älskade lilla kille❤.

Ha en bra vecka, kram.

 

Kommentarer

23.08.2018 06:16

;alin

Förstår inte hur du hittar tiden med så mkt egen träning puh blir trött bara jag tänker på det, hur 17 hinner du med hundarnas aktiviteter också och allt annat som skall göras. Ha en go helg