7. aug, 2018

Sista semester veckan

Då är jag inne på sista semesterveckan för denna sommar, och det har varit en riktigt bra semester med mycket skojsigt och med sol, värme. Det har varit en lång sommar när värmen kom redan i maj och den hålleri sig fortfarande, längtar nu faktiskt efter lite regn och rusk för att kunna kura lite inomhus.

Förra veckan var vi ned till mina föräldras sommarstuga vid Hjortens Udde i Dalsland för att få träffa hela min goa släkt. Började vistelsen med kräft/räk kalas hos min bror i Trollhättan, blev mycket lekar och roligheter. De har också byggt en inglasad veranda som vi, och den var riktigt fin👍.

 

Under veckan hann vi även med massor av bad, hundarna har verkligen älskat att vara vid stugan när det är både sandstrand och långgrund så de har kunnat springa och simmat hur mycket de vill❤. 

Jag har även hunnit med att träna en hel del blev både mtb med min far och mor och löpning. Så kan ju säga att jag inte bara latat mig, är så nöjd med löpningen då jag vid samtliga tillfällen jag sprang så gjorde jag över milen (13,12,12 km). 

Fick en mtb Merida av mina föräldrar när jag fyllde år så nu har jag premiär åkt den några gånger, måste erkänna att det var riktigt kul🙂. Det är fortarande mycket nytt och har fullt upp med att få till detta med växlar, och hur jag ska lägga upp träningen men det blir nog bra när jag fått lite fler mil i benen. Tack pappa och mamma för cykeln och alla bra tips och råd jag har fått kring cykling, ni är verkligen duktiga på detta med cykel❤.

Skickar med en selfie som min far tog på mig när vi tog en liten tur-

Har även hunnit med att fira min svåger som nu fyller 50 år, så i lördags var det ett stort födelsedagskalas. Riktigt kul var det med god mat, dryck, dans och mycket skratt😀, vi gick till och med ner och badade mitt i natten vilket var hur mysigt som helst. Bra anordnat syster yster och toastmaster Matilda❤. 

Delar med mig lite av de kort som togs från kalaset!!

 Jag och mina fina syskon, Malin och Jonas. 

Massor av roliga lekar blev det, här är det koncentration när det ska läggas pussel😀.

Party all night long🤪.

Födelsedagsbarnet Tony 50 år😀.

Erik kör lite charader🙂

Sara hade nog väldans kul😀.

Bjuder på denna bild på mig själv, hahaha.

Bilderna är tagna av mig och Malin/Matilda.

Så kul vi kan ha vår lilla tokiga familj, hoppas vi alla ses snart igen. Längtar efter er redan❤.

Ha en bra vecka alla så skriver jag mer i slutet på veckan. Kram

Kommentarer

08.08.2018 09:32

Sis

tack för att ni kom. har tänkt köpa jogging skor n lön och har utsett dej till PT bara så att du vet.

08.08.2018 09:47

Åsa

Hihi, låter bra det så kan du hänga med och springa Kraftprovet nästa år

07.08.2018 21:14

Jonas

Var riktigt kul att få hänga med er. Längtar efter att få vara med mer snart igen.

08.08.2018 09:48

Åsa

Hoppas vi ses snart