24. jul, 2018

Så varmt!!!!

Har nog aldrig varit med om en så varm och solig sommar, tittade på termometern nu och den visade + 30 grader i skuggan😲. Är så torrt ute i skog och mark, och Sverige har haft stora skogsbränder som de under flera veckor nu har försökt att få kontroll på med hjälp även från andra länder. Längtar efter regn nu så det blir lite behagligare ute och så man även kan träna hundarna.. Tur jag har hundar som älskar att bada för det har det blivit en hel del för att hålla nere deras temperatur❤.

Hade tänkt att göra en massa saker här hemma men det är så drygt och varmt så det har endast blivit lite målning på fasad och fönster sent på kvällen. Gjorde ett försök till att börja med Jannes verkstadsrum igen, men det gick inte det blev alldeles för varmt 🤔. Mina löpträningar har jag lagt tidigt på morgonen då luften är lite mer behaglig, och det har gått riktigt bra. Har sprungit mellan 7- 10 km varje gång jag har varit ute så jag känner att jag nu har lite kondis, ska nu bara försöka få upp farten lite. Målet som jag satt är att försöka hålla 6 min/km och jag ligger lite över det idag när jag är så trög i starten😥, men det kommer hoppas jag. Tänkte anmäla mig till Träflasklöpet som Sundborns ik anordnar i höst, distanserna är 5 km eller 9 får se vad jag väljer när jag anmäler mig....

(Ett riktigt bra pass mot Toftbyn med mycket uppför!!)

 

På fredag åker vi till Sara som fyller år, ska bli kul att fira henne lite och se hur de har det i sin lägenhet igen. Vi sover över i Karlstad och fortätter sedan färden mot mina föräldrars sommarstuga i Dalsland. Ska bli skönt att få vara där i några dagar för sol och bad på fina sandstranden. Tar nog med mig både jogging och cykelskorna för det blir nog en del träning när vi är i stugan. Blir säkert också en massa roliga aktiviteter med mina nära och kära, brukar bli så kul när vi ses!

Skriver mer när jag kommer hem igen, tur att vi även har bra katt och hus vakter när vi är borta, känns tryggt när man har goda vänner/släkt som har god koll❤.

kram på er i värmen!!