2. jul, 2018

Trök vecka

Äntligen ny vecka så man kan göra en liten nystart, förra veckan var jag trött och förskyld och allt var nästan bara trök. Blev inte någon egen träning på hela veckan när kroppen var helt slut och ont i hals och huvud, så tack och lov känns det bättre idag!!

På förgående vecka stod det även Springernatta för Zune men det ställde vi in när både tvåbenta och fyrbenta inte var ok. Zune hade kliat upp sitt eksem under örat och har även varit lite dålig i magen så jag har haft diet på honom några dagar. Så trist att vi inte kom iväg när jag sett fram emot detta och vi hade även förberett veckan innan med spårträning och så hade det varit kul att träffa min syster Malin och familj. Ja ja, har lärt mig nu att det inte ofta blir som man tänkt sig!!

Det som var kul i alla fall var att Sara var hemma hos oss förra veckan och hjälpte mor och far med hundarna och pyssel hemma i Lövänget, väldigt tacksam för detta att hon kom hem just denna vecka fast det blev lite omplanering när vi inte var så pigga under veckan❤. Vi avslutade veckan med att på lördagen gå ut och äta på Pinchos vilket var väldigt gott och trevligt, så det gör jag gärna om🙂.

På lördagen åkte jag iväg med Bozze en sväng till Grangärde för att träna lite apportering med gruppen "Underdogs😋" på fågel och följsamhet. Bozze är fortfarande lite osäker just på "kall" fågel, vill inte gärna greppa och komma in med den. Får nog ta och träna lite mer hemma och ha Zune som "eldar" upp honom lite, för Zune älskar ju allt vad apportering heter.

Denna vecka har jag planerat så här och hoppas att det blir nästan som jag har tänkt:

Måndag: ATC

Tisdag: Löpning, blir kanske AW och titta på när Sverige spelar fotboll

Onsdag: Pt

Torsdag:Löpning

Fredag: Pt

Lördag: B-provs träning i Gustafs 9-15 Zune

Söndag: B-provs träning i Gustafs 9-15 Zune

Ha nu alla en bra vecka, och nu är det bara 10 arbetsdagar kvar tills att det blir 4 veckor semester🙂❤