23. jun, 2018

Midsommar 2018

Denna vecka har gått extra fort när det har varit en hel del att göra på jobbet när semestrarna har börjat för min personal och vi har nu halva personalstyrkan med sommarvikarier..

Min egna träning har gått så där, har känt mig sliten och extra trött så jag tog två dagar sammanhängande vila från allt vad träning heter bara för att få kroppen att återhämta sig lite!! Idag var jag ut på morgonen och sprang 7 km och det kändes nu helt ok, och avslutade träningen med 20 st * 2 armhävningar😀. Veckans kommande träning består av styrketräning och löpning och har jag tur hinner jag även ATC på måndag kväll.

 Vi har haft finbesök under midsommarhelgen av min bror och hans familj, vilket har varit jättekul!! Vi åkte upp till fäbon på midsommaraftons fm för lite fika och plock av blommor till våra kransar, tråkigt nog så har de flesta blommor redan blommat ut så i min bukett blev det mest prästkragar och smörblommor🤭.

Under em så åkte vi till Sundborns dansbana för att se när de reste midsommarstången, och vad tid det tog innan de fick upp stången på plats! Efter att vi tittat på midsommarstång och folkdräkter så åkte vi hem till oss för att ordna med det traditionella smörgåsbordet med sill, Janson, köttbullar, lax mm, och det blev verkligen jättegott🙂, senare på kvällen så spelade vi kubb, kort och det blev en hel del skratt och flams precis som de ska vara på midsommarafton😀.  Idag åkte bror med familj hem igen till Trollhättan, men förhoppningsvis ses vi snart igen nu när det snart blir semester även för oss.

Idag blir det att lägga spår till Zune så att han är redo för nästa helgs viltspårprov. (Springernatta vid Hunneberg). Det blir även att se lite VM i fotboll när Sverige- Tyskland spelar, hoppas det blir en bra och spännande match och att Sverige vinner trots att jag bettat att Tysklande vinner...

I morgon är det inte vilken dag som helst utan Bozzes 2 års dag, och det ska jag fira med att åka till Prästhyttan för att träna med våra träningskompisar, så det blir en tidig morgon för vi ska vara på plats kl 09:00. Så nästa inlägg här blir med bara Bozzebilder och vad vi har gjort fram till nu och planer framåt😀. Inte att förglömma så kommer Sara och Danne hem nästa vecka, Sara har nu sin enda hela semestervecka och som det ser ut nu så har hon tur för det verkar bli en stor sol under hela nästa vecka😀.

Ha nu alla en fortsatt trevlig midsommar helg❤.