4. jun, 2018

Premiär bad i Toftan

Värmen håller i och det är nästan så man kan klaga att det är lite för varmt, blir lite rädd bara att detta är sommaren och när man väl får semester så är det höst igen. I lördags så tog jag och Erik vårt första dopp i sjön Toftan för i år och det var riktigt varm och skönt. Har faktiskt investerat oss en AC till sovrummet då det är så varmt om nätterna, så skönt med svalkan så både jag och hundarna sover lite bättre. Lite synd om Janne som fryser lite när den är på så han får bre på sig hela täcket för att hålla värmen. Tack älskling för att du köpte den till oss varmblodiga❤

Grabbarna bus har badat en hel del under veckan och naturligtvis fick det inte vara bra det heller utan de har fått eksem, trots att jag har torkat dem så noga efteråt. Det är Zune som är värst drabbad och då är det på hans fina kinder och lite på halsen. Var in till Vettris i fredags för att få hjälp att få bort päls på de drabbade ställena så det förhoppningsvis blir bra fort! Har tvättat dem med Clorexyderm schampoo och baddat på lite med gel spot. Bozze hade även han lite på kinden men det läkte fort så han kan nu få bada igen.. 

I helgen har vi pysslat här hemma en hel del, Janne har snickrat och målat lite, och jag har försökt att få bort lite ogräs i trädgården och pysslat med saker här hemma som jag annars inte hinner. Är så skönt med hemma helger ibland så man kommer ikapp lite, fast det är ju kul med allt anant vi gör också men vissa saker måste man ju bara få gjort.....

Veckans träning har varit bra, blev  lite ändringar i planerna bara när spinningen var inställd i fredags. Jag tog en joggingtur istället på 7 km på lördagsmorgonen, och avslutade passet med 20 *2 armhävningar och 30*2 situps. Så nöjd med det passet när jag kände mig stark både när jag sprang och att armarna börjar bli lite starkare med armhävningar.

Nästa vecka har jag planerat så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: Pt

Onsdag: löptur. Är ledig även denna dag då det är Sveriges nationaldag.

Torsdag: Pt

Fredag: Mor och far kommer på besök och förhoppnigsvis stannar de hela helgen

Lördag: Sara och Danne kommer och hälsar på och sover över

Söndag: ATC

Tror jag ska önska mig en liten spa dag i födelsedagspresent är i behov av lite massage både på ryggen/ben/armar, är så stel ibland. Skulle inte vara fel med en ansiktsmask, ett glas vin och bara slappa för en dag!! Önska kan man ju i alla fall få göra🙂.

Kram på er och ha en bra vecka!