30. maj, 2018

Blodomloppet 2018

Då har jag, Janne och Erik deltagit vid Blodomloppet 2018, jag sprang och grabbsen pw sina 5 km.

Är ganska nöjd med med min tid som blev 33 minuter, trots att det var en väldigt ryckig löpning när det var massor av människor som gick och det var svårt att ta sig om när de gick på rad.

Kan ju även erkänna att det var väldigt varmt när solen sken och det var vindstilla hela löpsträckan, men jag sprang på hela vägen och benen kändes ganska pigga ändå. Hade faktiskt hörlurar med mig så jag kunde springa till min egna spotify lista, skönt att gå in i sin egna bubbla och slippa allt sorl runt omkring när man ska springa🙂.

Nästa år kommer jag nog satsa på 1 mil, och förhoppningsvis är de lite färre deltagare med i den distansen så det blir lättare att hitta sin egna takt och slippa folkhopningar längs hela banan.

Det är verkligen kul att få göra saker tillsammans, och har jag tur så kanske även Janne och Erik är med även nästa år!!

Var även lite stolt igår när jag tränade med min pt Jocke Jackson ( ACTIC),  jag gjorde personbästa igår i marklyft och känner mig riktigt stark i ben, rygg och mage. Har dock lite (mycket) kvar i armar och axlar, är så svårt att få till uthållighet och ork där😙, men förhoppningsvis blir det succesivt lite bättre över tid. Tycker det är så kul att träna med Jocke, han lägger upp passen så bra och jag känner verkligen att jag vill pressa mig lite extra och sist men inte minst så är han kul att få träna med.

Kram på er alla, och ha en fortsatt bra vecka❤.