27. maj, 2018

En väldigt bra helg och vecka

Det har verkligen varit en väldigt bra helg, fint väder, träning med Bozze och sist men inte minst så har Sara varit hemma i helgen och hälsat på sin mor, far och bror.

Igår var jag och Zune på kursavslutning i Prästhyttan, och jag blir så glad när jag tränar med Bozze, han är så följsam i fogåendet och vill hela tiden göra rätt vilket gör att jag blir avslappnad och lite mer säker på vad vi ska göra. Trots att vi hade störningar som vatten och andra hundar så går han fint bredvid mig, och jag kan även lägga/kasta störningar i form av dummies/leksaker men han är med mig❤. Var så lycklig och stolt igår när jag åkte hem från kursen så jag grät glädjetårar, så jäkla duktig han är mitt lilla "stora" bus. Inte så ofta jag känner så här men träningen kändes verkligen toppen när man verkligen känner att vi är ett litet team.

Det jag måste vara noga med är att vara stilla med mina händer, för han läser verkligen dem, som ex i utskicket ska jag med rak hand visa riktning, vänta ett par sekunder innan kommando kommer. Jag har en tendens att röra handen i samband med visa riktning som gör att att han ibland tror att det är handrörelsen som han ska gå på och inte mitt kommando (jag säger kommando och handrörelse samtidigt, vilket inte är bra).

Innan jag åkte hem så mötte jag upp hela min goa familj vid Falu gruva för lite lunch, och vi kunde sitta utomhus så hundarna fick vara med, riktigt lyxigt.  

Har även fått hjälp av Sara med lite fotografering av hundarna, måste ju få till lite roliga sommarbilder även detta år och jag blev riktigt nöjd med våra acitionbilder. Är ju inte så svårt att få till dessa när bägge busen älskar vatten och speciellt hoppa från bryggorna😀. 

Här är en bild med Bozze i full fart framåt❤.

På kvällen åt och drack vi gott och avslutade kvällen med att spela UNO, mammahjärtat är så lyckligt när familjen är samlad en liten stund för prat och skratt. 

Idag har det varit morsdag och det firade vi med extra gott fika på altan innan Sara och Danne åkte vidare för att fira även Dannes mamma en liten stund. Saknar dem redan, men har jag tur så kommer de hem igen andra helgen i juni.

Min egen träning denna vecka har faktiskt varit riktigt bra, har känt mig stark och orkat med det jag planerat. Veckans höjdpunkt var när jag var ut och löpte tidigt fredag morgon innan jobbet, fick en riktig energiboost av det så det var nog inte sista gången jag tränade innan jobbet trots att jag gick upp 5:30.

Veckans träning blir så här:

Måndag: Blodomloppet, löpning 5 km

Tisdag: PT träning

Onsdag: Spinning

Torsdag: PT träning

Fredag: Spinning

Lördag: Vilodag

Söndag: Löpning 5.5 km

Nästa helg blir det träning för Janne och Zune i spår, de ska tillsammans med SSRK Dalarna träna mot utveckling i elitspår. Så kul att de jobbar så bra med varandra i spåret och vill fortsätta och utvecklas för att bli ännu bättre. 

Ha nu en riktigt bra vecka, kram❤