14. maj, 2018

Utställning i Lidköping

Ny vecka igen med allt vad det innebär, och som det ser ut nu i kalendern så är det mycket jobb med att planera sommaren vid Norslund/Sundborns hemtjänst och en hel del egen träning med både hund och mig själv. Förra veckan hade jag en liten dipp i träningen då jag har haft sån jäkla träningsvärk i vaderna efter PT passen som var förlagda ute med mycket konditionsträning. Hade egen träning tisdag och fredag och försökte mig på att jogga men kan ju säga att jag kände av varenda löpsteg😲, sprang 3.5 km på tisdagen och ca 8 km på fredagen. Idag känns det som jag har återhämtat mig helt, så nu laddar jag om för en ny träningsvecka som jag planerat så här.

Måndag: Spinning

Tisdag: Hundträning hemma

Onsdag: Spinning

Torsdag: PT

Fredag:PT

Lördag: Hundträning i Gubbo

Söndag: ATC

Det roliga var i alla fall förra veckan att åka ner till min syster och familj i Lilla Edet, vi hade denna helg planerat in utställing med Zune, Hugo och Thor i Lidköping. Så på lördag morgon så packade vi bilen och åkte till Lidköpings för en dag med hundarna. Först ut var Hugo som var så snygg och duktig i ringen och fick fin kritik. Nästa ut var Thor som var vår stora stjärna för dagen, fick excellent med både cert och Nordisk Cert så det blev många rosetter där😀.

Sist ut var Zune och jag var så stolt över honom när han var så glad i ringen och visade upp sig väl, men vad gör det när domaren tyvärr inte tyckte om hans huvud och kinder. Hon tyckte det var för grovt, så det blev ett VG. Jag tycker att hans huvud är världens finaste och när jag tittade igenom vad tidigare domare skrivit om honom så har han ofta fått fin kritik för hans maskulina huvud. Men som sagt det är domaren för dagen som dömer, och han är världens finaste kille!( Skriver hela Zunes kritik under fliken Utställningar/prov, för den som vill läsa)

Efter utställningen så åkte vi hem till syrran igen och hade en lugn och skön em/kväll med bad av hundar, go mat och dryck, unospel och sist men inte minst så var det skräckfilm på kvällen * 2.

Så kul att få komma ner och vara med syrran med familj, prata hund och planera roligheter. Innan jag åkte hem till Dalarna igen så åkte jag förbi min bror med familj och fikade lite, fick se deras nya biosalong som de fixat själva så häftigt med ljud och inredning. Det var också roligt att få prata lite träning med dem, när även de gymmar en del. Så när vi är i sommarstugan i sommar så blir det intervallträning på morgonagendan för de som vill vara med, vore så kul om vi fick till det.

Skönt var det även att få komma hem igen till mina andra älsklingsgrabbar Janne, Erik och Bozze, de hade fixat middag så det var bara att sätta sig vid bords och avsluta helgen med att få prata om allt kul som hänt i helgen❤.

Nästa rolighet blir när Sara och Danne kommer hem sista helgen i Maj och hälsar på oss lite, har jag lite tur så kanske jag får lite hjälp med att ta lite nya vår/sommar kort på team Buzbrothers.

Ha en bra kommande vecka!!

 

 

Kommentarer

14.05.2018 09:19

Malin

Tack för att ni kom, du är så duktig med din träning men vill samtidigt säga träna försiktigt lyssna på kroppen