29. apr, 2018

Långledig

Så skönt tycker jag att få vara ledig i hela 4 dagar, tog ut + tid på måndag för att få en extra ledig dag, på tisdag är det ju 1 maj och röd dag=ledigt för mig. Denna vecka har varit ganska jobbig både när det gäller jobbet med mycket möten och samtal och faktiskt även min egna träning när jag har haft så mycket träningsvärk i typ hela kroppen, sen har jag ju en pt nu som tycker att träningsvärk ska man träna bort🤭. Måste dock säga att han (Jocke) är en väldigt duktig pt, märker nu när jag har bytt vilken skillnad det är på träningen och han utmanar mig verkligen så jag orkar det där lilla extra vilket då resulterar till ont i kroppen efteråt men det blir väl bättre på sikt hoppas jag. Har nu ganska starka ben och mage, men har en hel del att jobba med när det gäller ryggen som är både stel och som behöver mycket mer muskler så det är väl bara att kämpa på här!!

Nästa veckas träning ser ut så här:

Måndag: PT och spinning

Tisdag: Vila

Onsdag: PT 

Torsdag: Jogging hemma 

Fredag: PT + spinning

Lördag: Vila+ träning med Bozze

Söndag: ATC

I lördags började jaktlydnad/apportering 2.0 med work in team och det var en riktigt bra kurs, jobbade en del att få fokus på mig vid olika slags störningar och hade faktiskt Zune med mig denna gång när Bozze och Janne har spårkurs hela denna helg. Störningsträning är väldigt bra träning för Zune när han taggar igång väldigt mycket vid apportering, så det var inte helt fel att ha honom med denna gång. 

Måste även få berätta att jag ska tillsammans med några andra glada amatörer från de hundkurser jag går för Work in team börja träna tillsammans, så kul att få träna med andra hundar och träffa lite roligt hundfolk som är lika träningsglada som jag.

Min syster har ett väldigt fint flyt i utställningsringen med sina fina pojkar just nu, först förra helgen med Thor som fick ett cert och denna helg med Hugo som blev BIR så glad för deras skull när jag vet hur svårt det är att visa hund. Stort grattis till er!!😀

Ha nu alla en trevlig Valborg och 1 maj🙂

 

 

 

 

Kommentarer

02.05.2018 08:09

malin

Tack fina du. Du är så jäkla duktig med din träning önskar jag hade samma driv som du. vad kul att du äntligenm hittat ett tränings team det ger nästan mer än kurseran vill jag påstå. Ses på söndag