1. apr, 2018

Ledighet

Har nu tagit lite lov från jobbet, först är det påsk med röda dagar sedan har jag tagit ut plustimmar så hela nästa vecka är jag ledig. Har tänkt att bara vara hemma och pyssla, träna lite hundar och mig själv behöver verkligen lite egentid.

Denna påsk har varit hemma i Lövänget och haft det lugnt och skönt och det är ju inte heller helt fel att det har varit sol ute så man har kunnat sitta ute och sola sig på altan. Synd bara att det fortfarande är massor av snö ute, men det försvinner snart hoppas jag😲. Vi var upp till fäbon en sväng på långfredagen för att se hur det såg ut där och det var även där massor av snö, så vi fick skotta oss fram till dörren så att vi kom in. Blev så glad när jag såg att vi inte har haft besök av möss i år, förra året var det inte lika kul när det var mössbajs överallt, och vårstädningen blev verkligen en utmaning för att få rent allt! Mysigt var det i alla fall när vi skottat fram en liten plats utanför fäbon så vi kunde sitta ute och fika lite när solen värmde så gott.

Igår på påskafton kom Sara upp från Karlstad för att fira lite påsk, vilket alltid uppskattas. Tycker det är så kul när vi ses, och saknar henne i massor när hon åker igen. Men vi fick en trevlig påskafton med god mat och dryck och spelade lite kortspel på kvällen ute på vår nya inglasade altan. Har ju tur denna gång för vi ses ju redan nästa söndag då jag, Janne och svärmor Kerstin åker ner till henne och Danne för att hjälpa till och hämta en säng som de har köpt på Ikea och så har vi planerat för att gå på en stor loppis som finns i Karlstad. Kerstin ville gärna följa med för att se deras nya fina lägenhet.

Min egna träning under veckan har gått enligt plan fast det till en början var lite drygt. Har varit extra trött och även lite hosta, vilket har gjort att det känts lite drygt men nu är det bättre igen. Var så glad igår när jag var på intervallträningen när jag vågade hoppa upp och ner på den högre plinten, har varit så rädd för den att jag ska göra illa mig men igår kändes det riktigt bra. Kunde även göra fler "riktiga" armhävningar än vad jag brukar så jag var så stolt över mig själv när jag gick från passet😀. 

Nästa vecka ser ut så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: PT

Onsdag: Joggning hemma

Torsdag: Spinning

Fredag: Spinning

Lördag: Hundträning i Smedjebacken

Söndag: Karlstad

 

Ha en fortsatt bra PÅSK❤