18. mar, 2018

Flytthjälp till Sara och Danne

Har hunnit med en hel del i veckan och känner mig helt slut men ganska nöjd, blir då en tidig kväll idag om jag ska orka med nästa veckas utmaningar i jobb och träning😀. Veckan började med att jag var till Smedjebacken för att lyssna på en föreläsning med Jessica Johansson (game on puppy), 100 % närvaro- hur vi skapar fokus på träning och träning. Tyckte föreläsningen var så där, mycket visste jag redan att ex planera och träna tävling för att inte ex bli så nervös (gäller dock inte mig känns det som). Det var mycket trevligt arrangerat av Sara Wester och det är nyttigt med repetition av redan känd kunskap🙂.

Min egna träning har gått som planerat under veckan, kan ju erkänna att fredagens pt träning var en av de värsta träningarna jag varit med om, trodde nästan jag skulle kräkas så jobbigt var det. Fick i uppdrag att på tid göra 100 st berpies, 100 st armhävningar, 100 st situps och sist med inte minst 100 st djupa knäböj, jag hatar berpies kan jag meddela. Mina armar var som spagetti efteråt och har haft en djäv... träningsvärk hela helgen!

Vi åkte hela familjen till Karlstad i lördags för att hjälpa Sara och Danne att flytta till sin nya fina hyreslägenhet, det är en liten trea med inglasad balkong så jättefin och alldeles lagom till dem som har bott i en liten studentlägenhet i över 2,5 år. 

Vi började med att åka till tippen med sådant som skulle dit, och därefter åkte grabbsen för att  hämta en soffa de hade köpt på Ikea. Resten av dagen bestod av att hämta alla möbler mm från gamla lägenheten till nya och bygga ihop soffan, bordet som de köpt på blocket mm, så det var full skubb hela dagen och vi hann till och med en sväng till Ikea/Jysk för att inhandla  gardinstänger, gardiner mm som nu behövdes när lägenheten blev större. På kvällen åt vi middag tillsammans vilket smakade gott efter en hel dags arbete, och jag var verkligen jätte trött när vi kom till Scandic Winn som vi bodde på under natten. 

Idag har vi städat ur deras gamla lägenhet, så nu ska den bara besiktigas av KBAB som hyr ut studentlägenheter i Karlstad. Ska bli kul när vi åker och hälsar på dem framöver när vi faktiskt kan sova över hos dem, när det faktiskt finns utrymme för övernattningsgäster från Dalarna. Önskar dem verkligen lycka till i nya lägenheten!❤.

Veckans träning för min egna del ser ut så här:

Måndag: PT träning

Tisdag: Jogging hemma om det fungar med väglaget.

Onsdag: PT träning

Torsdag: Spinning

Fredag: Vilodag

Lördag: ATC (intervall) och hundträning med både Bozze och Zune i Smedjebacken

Söndag: ATC (intervall) och ska försöka hinna med att byta gardiner i köket

Ska försöka köra lite extra mage denna vecka känns som det behövs, när det har varit fokus på mycket armar och ben ett tag nu.

Blir en liten selfie idag på mig och buzbrothers när vi njöt av solen i Karlstad😀.

Ha en bra vecka alla❤