4. mar, 2018

Trött på vintern

Är så trött på vintern just nu, massor av snö och det har inte varit + grader på väldigt länge. Känns som det aldrig kommer bli vår här i Dalarna, när man ser ut och inser att all denna snö som vi har i drivor utanför huset måste töa bort först 😥. Det som är lite positivt är ju att det är mycket ljusare ute och att man slipper mörker både när man åker till jobbet och när man ska åka hem.. Slutklagat, men det är jobbigt nu när jag både vill ut och träna buskillarna i skog och terräng och själv få komma ut och jogga utan snö!

Min egna träning har gått bra under veckan vid Actic och min pt Anna som jag ska ha under 3 månader har varit hård med jobbiga träningspass i både styrka och kondition, så det var riktigt skönt i fredags att slippa henne lite och bara springa på löpbandet i 45 minuter😙.

Veckan som kommer har jag planerat så här:

Måndag: Spinning

Tisdag: Vila

Onsdag: PT

Torsdag: Spinning

Fredag: Spinning

Lördag: 12-14 hundträning med Bozze och hundträning med Zune 18-19 bägge tillfällena vid Finnbogård, så det blir en heldag med mina bus.

Söndag: Egen träning och då blir nog löpning och armhävningar (ska försöka att komma ända ner) och så är det årsmöte vid SSRK Dalarna kl 14:00.

Extra roligt denna vecka var att min syster Malin och hennes man kom upp och hälsade på oss i helgen, tyvärr kunde de inte ha med sig sina goa hundar när Bozze inte har varit 100 % frisk denna vecka, han har hostat och haft kväljningar och jag ville inte att det skulle smittas över till lille Hugo eller Thor. Zune har inte haft några tecken på hostningar/kväljningar så jag hoppas det förblir så...

Fick lite träningshjälp av min syster i lördags fm med Zune, han fick då göra det han gillar allra bäst dvs apportera både enkla och dubbelmarkeringar. Var nog lite jobbigt åt honom för han fick pulsa i en hel del snö, men vad det syns på hela honom att han älskar det❤. Tack Malin för hjälpen med lite coachining du är bara så bäst!!

På kvällen så åkte hela gänget in till Blackstone steakhouse för att äta och dricka lite gott, klart bästa matstället i stan (tycker jag). Jag valde hjortrostbiff med potatisgratäng och det var så mumsigt. 

Tänker nog åka ner under april månad och hälsa på syster med familj och förhoppningsvis även andra delar av tjocka släkten, för att ha lite kul och även kanske hinna med att lägga ett spår åt Bozze, hoppas nu att han har mognat lite i spårandet så han orkar hålla fokus under ett helt spår.

Då laddar vi om för en ny vecka med nya utmaningar, måste ändå få berätta att jag blev så glad i fredags när jag provade ett par gamla jeans som jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna komma i, jag har till och med tänkt slänga dem vid flera tillfällen men provade och de satt riktigt bra!! Så jäkla glad jag blev, tänk att all träning och lite rätt tänk med mat har gett lite resultat i hur kroppen ser ut. Har väldigt svårt annars att se att det är någon skillnad mer än  orken/styrkan blivit bättre. Nu måste jag bara fortsätta som jag gör och alltid jobba med att motivationen finns där för träning och mat, för jag vill inte börja om igen för jag tror jag inte orkar det en gång till när det krävs så mycket enviset och motivation att bryta alla dåliga mönster i att äta fel och börja från början med träning.

Kram på er alla!!

 

 

 

Kommentarer

05.03.2018 12:36

Jonas Edvardsson

Roligt med besök och god mat. Hörde på radion idag att man förväntar sig en varm vår... Får passa på att köra höga benuppdragningar i djupsnsnön medan du har tillgång till det, ska ta fint. hehe