25. feb, 2018

Finbesök från Karlstad

Veckan har varit ganska jobbig, dels har jag haft huvudvärk typ hela veckan vilket har gjort att både träningen och humöret inte har varit det allra bästa. Pt träningarna har varit bra och innehållet har varit både intervallträning med rodd och crosstrainer, trodde nästan jag skulle kräkas i slutet på intervall träningen så jobbigt var det🤒 , och vid styrke/teknikträningen är jag lite stolt över mig själv när jag nu fixar 8* 4 armhävingar (riktiga på tå)!! Jag och min PT kom överens om i fredags att under den tid vi nu ska köra tillsammans att jag kör bara styrka/teknik med henne och när jag tränar själv så kör jag, spinning, ATC eller joggning, och att heller inte köra dubbla pass för ofta när kroppen också behöver återhämta sig. Känner ibland att hjärnan vill väldigt gärna träna massor men kroppen säger ifrån😥, så typiskt mig att överträna och inte tänka på återhämtning.

Nästa veckan så har jag planerat träningen så här:

Måndag: PT + ATC (intervall)

Tis: Vila

Ons: PT

Torsdag: Spinning

Fredag: Spinning el joggning

Lördag: Vila och min syster och man är på besök 

Söndag: ATC (intervall)

Igår var jag och Bozze iväg på kurs i avlämningar för Work in team, och jag var så jäkla nöjd när jag åkte hem, Bozze jobbade på jättebra och vi fick med oss massor av träningstips och inspiration. Är så kul att bägge grabbarna gillar att åka iväg och träna i grupp och de verkligen visar att de tycker det är  kul, så fort jag tar fram den gröna ryggan som jag brukar ha med på träningar så viftas de extra på svansarna och ska vara med ut till bilen för att följa med. Jag passade även på att köpa med mig lite nya leksaker och hundgodis när Sara Wester även sålde hundprodukter från hennes Webbshop (gå gärna in på work in teams facebook sida och gå in på hennes webbshop, finns massor av roliga  och bra produkter till hund, förare för ett helt ok pris).

Roligaste i helgen var i alla fall att Sara och Danne kom hem till oss på lördagen, så då lyxade vi till det med hemmagjord pizza och vin/öl, så kul när de kommer upp och hälsar på mor och far lite, fast att det mest var för att Janne skulle hjälpa dem att fixa med deras bil så att den går igenom ombesiktningen nästa vecka😋. Vi planerade även lite för deras flytt till annan lägenhet som sker i mitten på mars, ska bli så spännande att se hur den ser ut och hur de tänker inreda den. Hann ut en sväng idag på Toftan när det var så fint väder, och jag passade då på att få lite hjälp med fotograferingen av Buzbrothers, stort tack Sara❤. (och tack även Sara för att du hjälpte mig att färga håret det blev riktigt bra!!)

Då är det snart en ny veckan och hoppas verkligen att jag har lite mindre av huvudvärk och och gärna lite mer energi för att orka med både jobb, träning och allt som händer hemma.

Kram!!