18. feb, 2018

Nytt inlägg

Nu var det ett tag sedan jag skrev, blir inte så mycket tid över för att sitta ner och tänka till vad man gör just nu när det är mycket både i jobbet och här hemma.

I veckan så flyttade äntligen min andra hemtjänstgrupp som är Sundborns hemtjänst in till lokalen i Norslund, och det känns riktigt bra måste jag säga. Så i veckan har det flyttats möbler från deras gamla lokal som var i Hosjö och fixat och trixat med alla system och bilar så att det ska bli så bra som möjligt. Hoppas de kommer att trivas och gå bra ihop med min andra bästaste grupp som är Norslunds hemtjänst❤.

Har även under veckan varit vid Högskolan Dalarna för att göra avslut på den kurs jag har gått där i MI (Motiverande samtal) 7,5 p,  så nu är den godkänd och klar. Ska nog inte gå någon mer kurs på ett tag tyvärr, visst är det jättekul att gå lite roliga kurser ibland men så kommer vi till detta med tenta och tiden finns riktigt inte utan det blir som vanligt ett hastverk, visserligen ett godkänt sådant men hade önskat att jag läst och reflekterat lite mer kring böckerna så att det även sitter när jag ska ha svåra samtal. 

Träningen går bra, försöker få till 5 dagar i veckan och det känns oftast väldigt bra. Finns dock dagar jag är väldigt sliten och trött men det ger så mycket så jag vill inte missa. Har även under 3 månader en PT som jag ska träna med ca 2 dagar i veckan, det är väldigt ovant och spännande att träffa henne när man själv inte har kontroll på vad hon tänkt vi ska göra vid varje tillfälle 🙃. När vi tränade i fredags så blev det en hel del styrka och balans, har nu haft träningsvärk i låren under två dagar efter marklyften som vi gjorde, vi la på en hel del extra än vad jag har gjort i powern för att öka styrkan i benen. I veckan som kommer blir det massor av träning ibland även två pass/dag, så blir intressant och se hur jag fixar det med både ork och energi.

Veckan ser ut så här:

Måndag: 1 tim PT+ ATC 45 min (intervall)

Tisdag: VILA

Onsdag: PT 1 tim

Torsdag: Spinning 60 min

Fredag: PT 1 tim + Spinning 90 min

Lördag: Avlämningsträning med Bozze vid Finnbogård (VILA) och Sara kommer hem❤.

Söndag: PT i timme

Kan bli så att jag tar bort spinning passet på fredag, beror lite på hur jag mår i kroppen.

I helgen har vi faktiskt varit nere och hälsat på min goa släkt, lika kul varje gång. Känns tyvärr att de är så långt borta, hade önskat det var lite närmare så man kunde ses lite oftare. Hade så gärna velat träna hund med syrran, vilket aldrig blir av när vi bor så långt ifrån varandra och det är ju så kul när vi planerar in roliga saker ihop som resor och träffar både med syrran och med mor och far och självklart brorsan.

Nästa helg ser jag också fram emot när det blir avlämningskurs med Bozze på lördag vid Finnbogård, vilket vi behöver träna på inför nästa kurs som är jaktlydnadskursen 2.0 som startar i slutet på mars. Det som också händer i helgen är att Sara kommer på besök dels för att fixa med bilen så den går igenom besiktningen men också hoppas jag för att hinna prata med mammsen lite❤.

Skriver förhoppningsvis snart igen, ha en bra kommande vecka alla!!

Gå gärna in och läs under fliken kurser/träningar, har uppdaterat där lite vad som händer i vår för Buzbrothers, Janne och mig🤩.

 

Kommentarer

23.02.2018 09:51

Jonas

Ojoj här händer det grejer

20.02.2018 17:03

Malin

Du är så jäkla duktig som hinner med allt, jag vet inte vad vi håller på med känns inte som jag hinner något. hejja dig