3. feb, 2018

Massor av snö igen

Denna vecka har det varit en hel del träning för egen del och det har varit riktigt kul förutom idag när jag och Janne körde power (styrka), kroppen var helt stum och jag som lassat på stången i förhoppning att det skulle gå bra. Var helt slut när passet var slut, speciellt i armarna och svetten bara rann av mig🤨. Jag som var så glad i torsdags när jag var och spinnade och kände mig hur stark som helst, och fick en riktig energiboost att jag nog kanske har en ok kondis och styrka i benen. Jaja, det är bara att kämpa på... 

Jag har faktiskt bokat en PT som heter Anna Eriksson och som jobbar för Actic/Lugnet, och jag tänkte be henne om att få lite stöd och hjälp i träning/kost. Mitt mål är att få en bra grundkondis/styrka och hur jag ska tänka vid träning och mat. Vikten kommer hon säkert vilja få ner mer, men är faktiskt lite stolt över mig själv med att ha tränat och ätit bra under vardagarna (syndardagar är ju fredag och lördag), så jag har nog tappat en del överkilon i allafall.  Är lite nervös dock att hon ska ändra min träning helt, jag gillar ju träna i grupp dvs spinning, power och ATC (intervall) och springer hemma själv när tillfälle ges (lite svårt nu dock när det är så mycket snö). Tycker inte det är så kul att stå/sitta vid maskiner själv men är det det som krävs får jag väl göra det ett litet tag🤭. Det ska i alla fall bli kul att få lite pepp av någon som förhoppningsvis kan mer än vad jag gör i träna/äta rätt, satsar nu lite på mig själv så att jag mår bra i kropp och själ. 

Är just nu lite svårt att träna med hundarna när det har snöat hela veckan, och det är säkert 80 cm snö ute och det är rätt jobbigt att pulsa ute snön, blir mest lydnad och långa promenader. Blir ganska avis på dem just nu som bor längre ner i landet som har en snö fri terräng som det går att träna ordentligt.

I kväll får vi finfrämmande hem till oss, det är våra grannar Kent och Ulla från "Beverly hills", det var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli kul att få höra vad de har gjort för kul. Vi har även haft sådan tur att Kent hjälpt till ibland att köra av snön vid vår uppfart, så uppskattat av oss alla i familjen när snön har vräkt ner vissa dagar. Stort tack till dig Kent, du är en klippa!!

I morgon ska vi även åka till Tuna Hästberg och hälsa på kennel Goldwork, vilket uppskattas av både två och fyrbenta i denna familj. Hade tänkt Siv skulle hjälpa mig med att trimma av grabbarna lite för just nu är de väldigt långhåriga fram på bröstet. Ska även bli kul att se Astrids fina lagottovalpar som jag nu tror är 6 veckor😀, de ser så fina ut på de bilder som läggs upp på facebook men det ska bli kul att se dem live. Men vi vill ju framför allt träffa Alva, Zunes syster och Bozzes mamma, den tiken är för oss väldigt speciell och fin och vi bara älskar henne❤. Så kul för Bozze är väldigt lik sin mamma i utseendet och även i sättet, men han är ju såklart större och grövre🤩.

Vill även passa på att gratulera Sara och Danne som äntligen har fått tag på en lägenhet som är lite större än vad de har idag, så snart kan vi åka och hälsa på dem och även sova över vilket underlättar en hel del. Grattis!!

Skriver mer om det besöket och det kommer säkert upp flera bilder😀.

Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha❤.

 

 

Kommentarer

12.02.2018 13:28

Malin

Jösses va snö ni har.