28. jan, 2018

Bröllopsdag

Veckan har som vanligt passerat i en rasande fart och det känns som man inte riktigt hänger med ibland, men det är väl bara att gilla läget när det är mycket både på jobbet och hemma. Har tränat det som jag planerade för veckan och det känns som flåset blir bättre och bättre. Avslutade denna vecka med ATC cirkelträning och den är grymt rolig men så jobbig, jag är totalt slut efteråt och idag var det mycket armar (vilket jag är sämst på)😙

Igår var jag och Bozze vid Finnbogård och tränade jaktlydad för Sara Wester och hennes Work in team. Det var mycket kontaktträning, stadga och följsamhet, och det fixar han riktigt bra. Det jag är mest nöjd med när vi åker på gruppträning är att han fokuserar på mig ganska snabbt och släpper det som är runt omkring. Vi hade anmält oss till både nivå 1 och 2, men jag åkte hem lite tidigare vid nivå 2, Bozze var trött och jag ville att han skulle känna att vi lyckats med det vi var där för. Ska nog bara anmäla till nivå 2 nästa gång, Bozze får en stor guldstjärna idag av matte så fin min buskille.

Jag och Janne firade 22 årig bröllopsdag igår, och det gjorde vi med att ta med hela min lilla familj till Blackstone steakhouse för att äta och dricka gott. Sara och Danne kom även de på lördagen, vilket mammahjärtat tycker är så roligt❤, är ju inte så ofta längre vi är hela familjen. Efter middagen så gick vi in på Hemmakväll för att köpa lite godis därefter slappade vi framför en bra film, och mumsade godis. En riktigt lyckad dag med både hundträning och mys med hela familjen.

Sara och Danne har äntligen fått tag på en större lägenhet som de ska flytta in i under mars månad, ska bli så kul att få hjälpa dem att flytta till lägenheten som ligger vid området Rud i Karlstad. Önskar dem verkligen lycka till med nya lägenheten😀.

Veckan som kommer blir det massor av träning vilket är så kul, blir nog två pass med spinning, styrka och intervall träning, ska även försöka mig ut och jogga alternativt åka lite längdskidor under veckan, hoppas min plan håller och att jag håller mig lite fräsch i kroppen, förhoppningsvis har jag inte för mycket träningsvärk i armarna i morgon efter dagens ATC träning🤪.

Nästa helg ska jag och Janne nog också åka och hälsa på kennel Goldwork, det känns som det var väldigt länge sedan och det är så kul att få träffa alla fina tikarna (speciellt Alva som är Zunes syster och Bozzes mamma). Skriver och lägger ut lite bilder när vi varit vid kennel Goldwork.

Har idag även hunnit med att anmäla Zune till Lidköpings officiella hundutställning som är i maj, så jag får se till att ha Zune är i fin form tills dess. Syrran och hennes hundar ska också vara med, vilket är väldigt roligt är så skönt att ha lite stöd på dessa tillställningar, jag har ju en "tendens" att vara väldigt nervös när det ska ställas hundar😥. 

Jag fick även lite hjälp av Sara att ta kort på hundarna när vi var ute på Toftans is, fick till lite actionbilder vilket är så kul att ha kvar. (Tack Sara för hjälpen!)

Ha nu alla en riktigt bra vecka! Kram❤