21. jan, 2018

Massor av snö

Denna vecka har vi fått massor av snö så allt är så vackert vitt ute, det är mycket roligare med vintern när det är snö än bara regn och rusk. Grabbarna bus bara älskar när det är vinter med snö, det ska rullas och busas extra mycket och det bästa är att de inte drar in en massa grus och smuts utan det är lättare att hålla rent här hemma!

I helgen fick vi finbesök av min mor, far och deras fina goldentik Maja, och jag passade då på att ta lite kort på alla tre hundarna med systemkameran nu när det är så fint ute nu i naturen, måste ju ha lite nya kort till nästa års årskalender och bok med hund och familjebilder. Hann även in en sväng till till Falun med mor och Erik, men det blev mest bara fönstershopping.  

Jag har under veckan tränat en del fotgående utan koppel med Bozze och inkallning, måste få det att sitta även när vi är utomhus. Det har gått riktigt bra och han har fått vara lös en hel del, men känner att jag inte litar på honom än han har ju stuckit från oss två gånger för mycket😲. Visste jag att han bara tar en "liten" extra sväng som vår förra hund Sven kunde göra så var det väl lite ok men Bozze han har ju dragit på riktigt... Vårt "lilla" stora busfrö!!.

Min egen träning har gått så där, intervallträningen förra helgen var riktigt kul och så även spinningen i måndags men när jag skulle iväg på powern i tisdags så sa kroppen ifrån, hade värk i precis hela kroppen och fick ställa in för kroppen sa bestämt nej😥. Det blev vila i två dagar med längre hundpromenader, och först på torsdagen blev det spinning igen och löptur på fredagen. Känns lite bättre igen, men det har varit en seg vecka i den egna träningen. 

Veckan som kommer är det inplanerat en hel del träning och jag hoppas att det håller, så jag slipper ställa in något, blir så besviken på mig och denna gamla kropp då huvudet vill men inte kroppen.

Planeringen ser ut så här, intervall idag, spinning på måndag och power på tisdag, onsdag blir det vila och därefter spinning torsdag och löptur på fredag och avslutar veckan på söndag med intervall ATC.

Längtar till nästa helg för då kommer Sara hem och hälsar på, ska bli så kul och det är även träning för Work in team på lördagen med Bozze. En annan sak som vi ska fira lite nästa helg är att jag och min älskling firar 22 år som gifta, och då tänkte vi ta och gå ut och äta lite god mat/dryck. Helt galet att vi faktiskt vara gifta så länge, och vi har varit tillsammans i hela 27 år❤, men jag har världens bästa man som jag hoppas står ut med mig ett tag till😋.

Dagens bilder blir lite från gårdagens fotografering med våra glada och busiga hundar.

 

Ha en bra vecka❤