14. jan, 2018

Träning med Bozze

Då är det söndag igen, dagarna går väldigt fort just nu... Mycket på jobbet så det blev till och med lite jobb hemma idag så jag är lite i fas till nästa veckas utmaningar.

Har tränat en hel del själv denna vecka, blev spinning, actic power, tabata och egen springtur hemma här i Sunborn. Idag ska jag prova en ny gruppaktivitet som heter ATC och är intervall träning i 45 minuter, blir spännande och kul.

Nästa vecka blir det en hel 2 pass med spinning och även pass med actic power och så blir det egen springtur så det känns som det får räcka. Tyckte inte riktigt om den nya releasen på core passet så jag hoppar det ett tag, är så mycket kordination i det nya passet så det kändes inte så roligt och att det roligt är viktigt för mig. Ska boka nog boka en PT under februari månad vid Actic, vill ha lite hjälp hur jag ska träna rätt och även få till matbiten, äter nog lite fel och för lite just nu. Vill går ner lite mer i vikt och få ännu mer ork, och vill då ha lite råd hur jag ska tänka. 

Igår var jag med Bozze och tränade jaktlydnad vid Finnbogård, gick riktigt bra trots att vi var med de äldre och mer erfarna hundarna. Han var lite okoncentrad till en början och pep lite men efter ca 10 minuter så var han riktigt med och fattade fort vad han ska göra. Han är riktigt rolig att jobba med i lydnaden, vill göra rätt och tycker om när han får beröm och godis. Det var mycket kontakt med hund, störningar och inkallning. Nästa tillfälle blir den 27 januari och jag längtar redan. 

Idag gick vi ut för att träna lite skott- och apporteringsträning med framförallt Zune, och vad han tycker det är kul😀 Ser på hela honom att det är liksom kul, vill jobba och fullt fokus på det han ska göra. 

Ha en bra kommande vecka❤. Kram