6. jan, 2018

Trettondagen 2018

Då har det gått en vecka in på det nya året, och det känns helt ok. Det blev en hel del jobb, när jag nu är i värsta planeringsfasen för att ta emot en ny hemtjänstgrupp  till Norslund, och jag vill verkligen att det ska bli bra både för personalen som är på plats och personalen som nu flyttar till oss. Vet ju av erfarenhet att det är svårt att få alla med på "tåget" på en gång, men jag hoppas verkligen att det blir bra och att alla ska trivas och känna arbetsglädje på sin arbetsplats.

Träningen i veckan har gått bra har kört både styrka och kondition, och extra stolt var jag igår när jag ökade på min joggingrunda och det blev nog ca 7 km. Så jäkla glad jag var, och det gick riktigt bra😀. Inte ofta jag känner mig duktig men igår kunde jag klappa mig lite på huvudet och faktiskt känna att jag är på rätt väg med min träning!

Idag är det trettondagen och har stått mest i köket och pysslat, har bjudit hit svärmot på lite middag och jag ska bjuda henne på grönpeppargryta med pressad potatis och till efterrätt blir det ananaspaj med glass, så jag hoppas att hon blir nöjd och glad med den menyn..

Har även tillsammans med min syster, systerdotter och dotter lovat att inte äta godis fram till den 27 januari och det har jag hållit än så länge. Sötsuget är mest när jag dricker kaffe på kvällarna då är det väldigt gott med kaffebröd till.......

Har under kommande vecka planerat in en hel del träning så det kanske till och med är så att jag får ta bort något, har ju erfarenhet att blir det för mycket av det goda blir jag väldigt sliten och har ont i hela kroppen, men det är ju så himlans kul.... Det blir spinning, actic power, core, tabata och den nya aktiviteten Zumba by Actic på torsdag som jag gärna vill prova. Jag vill ju också hinna med att springa någon dag här hemma så det blir nog en omplanering.... Nästa lördag är det träning med Bozze för Work in team och det längtar jag också till, är så bra för honom att få träna jaktlydnad och träffa andra hundar❤.

Önskar er nu en trevlig trettondag och ta hand om er, kram❤