28. dec, 2017

Jul i Lofsdalen

I år firade vi jul tillsammans med nästan hela min familj i Lofsdalen, den enda som saknades (stort) var Sara. Mina syskon och jag hade fått av våra föräldrar i julklapp att bo i stuga under julveckan 2017, så nu var vi samlade för lite valfri skidåkning och firande av jul.

 

Jag åkte både längd och utförsåkning under fjällvistelsen, och tyckte båda aktiviteterna var riktigt roliga. Det kändes verkligen att all min träning som jag gjort under hösten har gjort resultat, när jag både orkade och hade inte så mycket träningsvärk efter skidåkningen (blev lite stolt över mig själv för en gång skull!!). Det som gjorde mig extra glad var att Erik tyckte det var roligt att åka utförsåkning, han hade varit lite orolig att han inte kunde åka längre i och med att det var några år sedan vi åkte sist men det fixade han hur bra som helst😀. 

Vi bodde tillsammans med min syster och hennes familj i en stuga vilket gick väldigt bra, och jag fick då möjlighet att hälsa lite extra på deras nya familjemedlem Hugo. Hugo är en flatcoated retriever valp på 3 månader och hur charmig och söt som helst, är så kul att se 4 hanar i olika åldar och raser fungera så bra tillsammans. Tycker det är bra träning för speciellt Bozze som är yngre att vara i en hundflock med bara hanar, tikar vet ju jag redan att det går hur bra som när han var hos kennel Goldwork i en veckan när vi var i Spanien. 

På kvällarna i Lofsdalen både åt och drack vi gott och spelade en hel del sällskapsspel, vi hade en pokerkvällsturnering och denna gång vann syster Malin. Så nu har pokalen vandrat vidare till Lilla Edet, tills att vi strålar samman igen för lite poker.😀.

Då var man hemma igen i Lövänget och ska försöka städa och plocka undan lite efter resan och börja planera lite för 2018 både för egen del och även för mina buzbrothers, hoppas verkligen att nästa år bjuder på lite roligheter både i stort och lite större. Ska sätta mig i helgen och skriva ner vad mina och buskillarnas mål/utmaningar är för kommande år.

Längtar även efter lördag då Sara kommer hem för att fira nyår med oss, ska även försöka hinna med att åka till Borlänge med henne och shoppa lite på mellandagsrean (om det finns något kvar). 

Ha en bra helg och ett speceillt tack till far och mor för den fina julklappen 2016 som vi fick nyttja nu i Lofsdalen, så skönt med lite ledighet och roliga aktiviteter med "Tjocka Släkten".

Kram❤