10. dec, 2017

Andra advent

Då var det redan andra advent och nu är det bara två veckor kvar till julafton, dagarna bara rusar iväg så jag hinner knappt med allt. I torsdags var jag med mina arbetskollegor på årets julbord som var vid Lugnet, julmaten var helt ok och även julshowen men Kalle Moraeus, Lisa Miskovsky och Wiktoria Johansson🙂. Helgen har varit en riktigt julpyssel helg, började med att jag och Erik åkte till Borlänge på lördag fm för att handla lite julklappar så jag slipper ha allt kvar sista veckan innan jul. Vi ska ju ha "lilla" julafton redan nästa vecka med Sara och Danne så deras julklappar måste vara klara så de kan få med sig dem till Karlstad. Idag så blev det julbak och godisdag, så det känns som jag börjar komma i fas med det mesta. Har gjort lite listor som ska vara färdiga innan avfärd till Lofsdalen så jag slipper hamna i ett kaos dagen innan vi åker🤪. Ska även ta fram mina längskidor, och se till att jag har valla till dem innan vi åker upp. Hade tänkt att åka en del längd under fjällvistelsen, och även jogga lite med mina nya "pigge" skor😋. Blir nog även en del utför men inte varje dag, ska försöka få lite mil på längdskidorna i år när min ork/kondis är lite bättre än vad den brukar vara.

 

Har idag anmält mig och Zune till en WT kurs i vår 21-22 april som Work in team arrangerar, de har även bjudit in en wt domare (Pia Holmlund) till kursen som dömer sista dagen när vi ska gå ett nkl wt. Jag har även anmält intresse till flattklubben att få vara med vid deras jaktlydnadskurs som startar i mars som jag tänkt att Bozze skulle få gå, det är naturligtvis förtur för flattarna men är 1 reserv om det blir platser kvar till andra retrievers. Det är Sara Wester som har kursen, och jag tycker hon är en bra instruktör och känner mig trygg med henne. Så nu håller jag tummarna för att det finns en plats kvar till oss i vår, för Bozze behöver verkligen detta!! Kommer inom kort skriva mina nya mål för 2018 med buzbrothers, har lite funderingar kvar innan jag skriver ut dem här på bloggen.

Min egna träning denna vecka har varit riktigt bra förutom dagens joggning, var helt slut i huvudet och hade ingen motivation alls😥. Jag sprang mina 5 km men varje steg var en utmaning idag, orken fanns men inte det det där extra som gör det roligt.... Men det är väl bara att bita ihop och förhoppningsvis är det lite roligare nästa gång jag och grabbarna tar oss ut för lite jogging.

Kommande veckas träning/roligheter blir så här:

Måndag: Spinning 1 tim + Core 30 min

Tisdag: Actic Power 1 tim + Spinning 30 min

Onsdag: Core+ Tabata 1 tim

Torsdag: Jogging

Fredag: Middag hos Siri

Lördag: Lilla julafton hemma i Lövänget

Söndag: Jogging och Julmarknad i Sundborn

Blir även lite träning med hundarna, främst träning på fotgåendet och de är ju även med mig när jag joggar vilket är kul. Sist men inte minst så tränas inkallning med Bozze, litar fortfarande inte på honom när vi är ute och han får inte vara lös själv som Zune när vi är ute och går promenader/joggar. Blir det minsta lilla störning av vilt så slår han av hörseln och har bara fokus på spårandet, mitt lilla stora busfrö!! När vi tränar inkallningen så är han klockren och kommer direkt i snabb takt in till mig. Svårt att få den träningen med vilt och inkallning, behöver nog lite tips där...

Ha en bra kommande vecka och ta hand om varandra lite extra nu i julstöket!! Kram❤

Ps. Bilden på grabbarna idag är från när jag och Janne gick en långpromis till Sundborns kyrka igår för att tända ett litet ljus.