3. dec, 2017

Hälsat på Sara och Danne

Då var det den 1 advent, och det är endast 3 veckor kvar till julafton!! Har varit lite julstök idag i form av att få fram alla julsaker och även satt upp mina jul/vintergardiner i köket. Hade en liten plan på att försöka hinna med att baka och göra lite julgodis nästa helg när veckodagarna i övrigt är fullspäckade med jobb och andra aktiviteter.

Igår var hela familjen till Karlstad för att hälsa på Sara och Danne, vi åkte ganska tidigt från Lövänget så att vi skulle hinna träffa dem ordentligt. Vi hjälpte dem att få fram sina julsaker i form av gran, adventljusstake, tomtar mm, så det blev riktigt mysigt hos Johansson/Törnqvist. Sara bjöd på lussebullar, pepparkakor och glögg vilket var så gott❤. Efter att ha varit ute på en promenad med buzbrothers så åkte vi till Bergviks köpcenter då Erik ville köpa lite julklappar och jag ville hitta en ny silverlänk till mitt goldenretriever smycke som hade gott sönder, och tur hade jag när jag hittade en modell av länk som passade perfekt vid Guldfynd. 

Sara hade även bokat bord till oss vid Pinchos till kl 16:30 och det var verkligen en rolig och god upplevelse, man fick beställa små rätter (tapas) via en app som man sedan själv fick gå och hämta hos kockarna. Mycket gott och annorlunda måste jag säga🤪. Dagen/kvällen gick fort och vi åkte sedan hem igen till Dalarna, känns lite tråkigt att vi inte ses så ofta men så är det ju när Sara pluggar på med sitt och även har Glittran som hon måste sköta om ordentligt. Nästa gång vi ses är om två veckor då det blir "lilla" julafton hemma hos oss, vilket jag redan längtar till. Sara kommer inte vara med oss under julen, då hon valt att jobba för att tjäna lite extra pengar för en kommande resa i vår, kommer kännas väldigt konstigt att inte hon är med oss men så är det när man växer upp och väljer lite annat ibland❤. 

Veckans träning har gott bra, har gjort det jag hade planerat vilket jag är väldigt stolt över. Har lite ont i ryggslutet, så ska försöka att ta mig till en massör/naprapat som kan kolla av musklerna lite i ryggen för något känns inte riktigt rätt🤔.

Kommande veckas träning blir:

Tisdag: Actic Power 1 tim

Onsdag: Spinning 1 tim, Core ev Tabata  (1 tim)(få se hur mycket jag orkar)

Torsdag: Julbord med jobbet

Fredag: Jogging, rodd, bänkpress och magträning vid gymmet (egen träning)

Lördag och Söndag: Jogging och ev längskidåkning om det finns spår att åka i.

Hundarna ska få träna fotgående med störning under veckan, och naturligtvis inkallning för Bozze för jag är inte alls säker på honom när vi är ute i skog och mark speciellt när det blir viltstörning....🙃.

Ha en bra 1 advent och ta det lugnt i julstöket❤ kram