27. nov, 2017

Födelsedagar * 2

I helgen har min syster Malin och hennes dotter Hanna varit på besök, vilket uppskattas av oss alla i familjen. Vi hann med att vara till Chrilles bowling i lördagskväll för att spela lite bowling och till middag bjöd Erik på fläskfilé och ädelostsås, vilket var så gott❤. Vinnare av bowlingen var proffset Erik, som fick hur många strikar som helst🤪.

Igår var det Eriks födelsedag så det firade vi redan på morgonen med att sjunga och dela ut lite presenter, detta blir man ju aldrig för stor för😋 hoppas han blev nöjd med det han fick och även med min egengjorda tårta som vi fikade på till 11 kaffet. Tänk att jag har en son som nu är hela 23 år, känns så overkligt men han är en riktig klippa och världens snällaste kille.

Malin och Hannas stora lycka denna helg var nog att få att åka och hämta hem sin nya familjemedlem Hugo. Hugo var världens sötaste flatcoated retriever valp på 8 veckor. Kenneln som Hugo kommer ifrån heter Caci´s och de som driver kenneln heter Carina och Mikael Östman. Jag fick den stora äran att få följa med när de skulle hämta Hugo, och jag var verkligen jätteglad att få träffa den söta lilla svarta ulltotten. Det ska bli så spännande att få följa Hugo och Malins (Hannas) äventyr tillsammans, för jag tror det blir en hel del rolig träning och tävling, om jag känner min syster rätt😀. Stort lycka till nu med lilla goa Hugo❤.

 

Vi avslutade Eriks födelsedag igår med att åka in till Falun och äta på Blackstones steakhouse, åt deras oxfilé med sallad till och det var så gott. Erik tog även deras goda efterrätt chokladbomb med kolasås till. Kändes som jag ätit alldelles för mycket gott denna helg med godis, vin och tårta så det blev bara en slät kopp kaffe till dessert😲, vilket kändes som en mycket bra val...

Idag fyller nästa familjemedlem år och det är min älskade man Janne, så honom firar vi ikväll med lite gofika och även kanske någon liten present❤.

Veckans träning har gott bra, blev det som jag hade planerat. Har dock känt av ryggen, vilket har begränsat vissa rörelser i ex actic power där det är en del tyngder hoppas det snart känns bättre...

Denna vecka har jag planerat träningen så här:

Tisdag: Actic Power

Onsdag: Spinning 1 tim och core ½ timme

Fredag: Jogging och Zone by actic

Söndag: Jogging

Blir ju även promenader med hundarna varje men jag skriver bara det som jag anser är träning med högrepuls. 

Veckans höjdpunkt blir lördag då vi ska åka ner till Sara i Karlstad för att hälsa på, är så kul när min lilla familj är samlad en stund. Är ju inte så ofta nu, så får jag får njuta extra mycket när det sker. Ska även bli roligt att få se Glittran igen, och få mysa lite med henne. Längtar så och hoppas veckan går fort så att det snart är lördag.

Hann även under lördag em att åka träna Zune vid Finnbogård med Sara Wester som instruktör och även 2 andra deltagare, skriver mer kring detta under fliken kurser/träningar så gå gärna in där och läs, för jag var riktigt nöjd med den träningen..

Ha en bra vecka, och var rädda om er❤.