14. nov, 2017

Tällberg

Har hänt både roliga och mindre roliga saker under veckan som var och är. Det roliga är att jag har tillsammans med mina samplaneringskollegor startat våra gemensamma planeringsdagar med våra grupper. Det har verkligen varit bra diskussioner och grupparbeten som gör att jag/vi kan ta med oss nya ideér hem och jobba med. Så kul att träffa all personal i en annan miljö än på just Norslunds hemtjänst (vilket också är roligt), och Tällberg är ju så otroligt vackert och hotellet vi bor på är perfekt för planeringsdagar med större grupper. Har även haft turen att få ha med mig Zune och Bozze när det även finns hundrum på Hotell DaleCarlia, och det fungerar verkligen jätte bra att ha dem på rummet när jag är jobbar och när jag får lite egna pauser så blir det lite promenader. Idag efter jobbet så tog jag grabbarna med mig ut för en joggingtur som blev ca 6 km, min kollega Siri var också ute och sprang och hon tog med sig lillbuzet så han fick springa lite fortare och lite längre för han behöver verkligen göra av med sin energi. 

I helgen som var skulle hela team buz åka på utställning i Rättvik som SSRK anordnade, men det blev inte som vi hade tänkt oss. Jag badade bägge och gjorde trodde jag allt rätt så att det skulle bli bra, men när vi vaknade på utställningsmorgonen så såg jag direkt att Zune inte var sig själv, och mycket riktigt han hade fått vattensvans igen. Han är tydligen väldigt känslig efter bad med schampoo och balsam, hade både fönat och haft täcke på när vi gick ut men det räckte inte så han fick vara hemma med Erik. Kände hela jag att det inte skulle bli någon bra dag och även detta stämde, Bozze var spänd inne i utställningsringen och visade inte sitt bästa jag och det gjorde nog inte matte heller.... Skriver hans omdöme under fliken utställningar/prov, så gå gärna in där och läs om ni vill se vad domaren tyckte om mitt lilla buz. Känner just nu att jag aldrig mer vill ställa när både jag och hundarna blir spända och det kan säkert vara så att det är jag som för över min nervositet till dem så att det inte blir till det bästa😥, men kommer säkert ändra mig bara det får gå några veckor och att Zune blir bra i sin svans igen. Hade ju varit lite kul att åka med min syster till Piteå och ställa sommaren 2018, för det har jag ju redan börjat längta till.

 Något som jag ser fram emot i alla fall är träningen som är nu på lördag, då det är jaktlydnadsträning både för Bozze och Zune, älskar ju att få träna med andra så längtar till helgen så jag kan få åka iväg till Finnbogård och träna för/med Work in Team.

Träningen för min egen del går bra, och det är fortfarande lika roligt bara jag får gör det på mitt sätt och bara mina egna krav. Tror jag ska önska mig ett par långa cykelbyxor, och en snygg träningsväska i julklapp så får se nu om jag har varit lite snäll så tomten kommer även till mig i år😋.

Ha en fortsatt trevlig vecka❤.