5. nov, 2017

Tänder ett ljus

Denna helg har Sara och Danne varit hemma och hälsat på vilket uppskattas av oss alla hemma i Lövänget, speciellt vår katt Madicken som helst ska sitta i Saras knä hela tiden när hon är hemma. Vi hann en hel del under lördagen som att åka upp att stänga vid fäbon för vintern, byta till vinter däck på Sara´s bil, fick även hjälp med att färga håret av Sara så att det ser lite bättre ut nu utan utväxt och gråa hårstrån😲. På kvällen hämtade vi svärmor för att åka till Hästbergs och Sundborns kyrkogård för att tända ljus för dem som har lämnat jordelivet, det var verkligen stämningfullt och vackert på kyrkogårdarna med alla ljus som var tända❤

Idag har det också varit en rolig och intensiv dag, åkte först till Finnbogård för att träffa Solveig och Igor för att träna lite apportering och lydnad, blev en väldigt bra träning och var nöjd med både Bozze och Zune. Bozze börjar nu mogna till sig och var riktigt duktig, han fick för första gången jobba med skott och apport och han får min stora stjärna idag, jobbade bra ut och fint in för avlämning. Så stolt!! Zune fick jobba med lite olika svårigheter och terränger, fick en del aha och även en del som jag måste klura på. En tendens som jag såg var när apporten kom rakt in mot honom i högt gräs var att det var lätt att börja söka fel och han gick även mot kastaren för att lämna av efter ha hittat dummyn så det blir att jobba bort... Han var annars väldigt duktig, och blev glad när vi tränande att gå fot bredvid skytt som stannade och sköt men fick inte gå ut och hämta utan bara gå vid mig, så vi har blivit lite bättre i stadgan vilket är skönt!! Efter träningen så åkte vi direkt till Tuna Hästberg och kennel Goldwork för att grabbarna skulle få en liten trimning inför nästa helgs utställning i Rättvik. Det var trevligt att få träffa Siv, Harry och alla fina goldentikar, är så tryggt att man har en bra kontakt med kenneln där vi har fått våra fina pojkar❤. 

Janne fick ett varmt välkomnade av tikarna från Goldwork, Bozze var också med för han skulle ha husses keps😋.

 Lite tråkigt var det när Sara åkte hem igen till Karlstad, känns som vi inte ses så ofta men det är ju tur det finns telefon och messenger så man kan ha daglig kontakt ändå... Nästa gång vi ses blir det nog första advent, då vi åker ner till Karlstad för att hälsa på dem och då får jag även se Glittran igen..

Vill även göra lite reklam för Work in team´s webshop, har köpt en hel del saker därifrån och är riktigt nöjd med produkterna. Det sista jag investerade i var en ny spårsele till Bozze i och med att han lånat Zunes tills nu, men deras kroppar är lite olika så det blev en ny till Bozze så den passar bra till honom. Märket är Hunter och har en bra passformen, är även enkel att få på och av. Gå gärna in på www.workinteam.se och titta för det finns mycket fina produkter/godis till bra priser.

Min egna träning har gått bra under veckan, är verkligen motiverad till träning och blir så glad att jag orkar. Känner dock att jag är lite sliten ibland när det blir för mycket av det goda, vill ju mer men kroppen är inte riktigt med alltid. Men det blir väl bättre med tiden hoppas jag.

Det blir en familjebild idag som första bild som vi tog när vi var till fäbon igår, min fina goa familj älskar er verkligen❤.

Kram alla!!