31. okt, 2017

65 års kalas

I helgen var vi ner till mina släktingar för kalas och annat kul, vi åkte först till mor och far för lite fredagsmys och övernattning och hann även under lördag fm åka en sväng till Överby köpcenter som ligger i Trollhättan för att shoppa lite nya kläder. På kvällen samlades hela klanen hos syster Malin med familj för att fira att Malin fyllt 45 och systerdotter Matilda 20 år. Det blev god mat, dryck och såklart spel/lekar, är verkligen kul att få träffa mor, far, syster och bror med familjer, det blir ju tyvärr inte så ofta vi ses alla samtidigt men jag känner att jag fylls med energi när vi ses så det är nog så att jag saknar dem en hel del. Fick även se Malins nya kök som det har fått klart nu under hösten och det var verkligen vitt och fräscht, skulle vilja ha något liknade själv men det får jag nog vänta med några år😋. 

Bozze och Zune har även fått busa av sig med Maja (föräldrarnas Golden tik) och syrrans Thor (beagle), så bra att de får träffa hundar och då speciellt Bozze som nästan bara träffar Zune. Har faktiskt anmält Bozze till en nosework kurs, Falu hundcenter till våren så han får ut och jobba med huvudet och träffa andra hundar. Det har ju tyvärr inte varit någon jaktlydnadskurs under hösten som jag hade hoppats på varken vid SSRK Dalarna eller Work in Team så det har inte varit så mycket träning mer än hemma. Vi får köra  igång med honom rejält under våren 2018, och då har han förhoppningsvis vuxit till sig både kroppligt och mentalt.

Min egna träning går riktigt bra, tränar mellan 3-5 gånger i veckan och försöker variera träningen med styrka/balans och kondition, är så stolt över mig själv dels för att jag faktiskt börjat träna igen och att jag tycker det är så himla kul😀, hoppas verkligen att jag inte släpper detta utan fortsätter hitta motivationen till att träna för min egna skull. Det som är extra kul är att min man Janne också börjat träna, så vi åker ofta på pass tillsammans.

Vi har en liten utmaning framför oss och det är att köra 24 timmars spinning i februari, där man som lag spinnar i ett dygn. Laget består mest av familjen och så har vi lite andra proffs med oss (tror jag)🤪.

Längtar till helgen, då kommer Sara och Danne hem till oss och då blir det lite familjefest😀, ska nog också försöka åka till fäbon och stänga för vintern och även tända ett ljus för våra hundar som nu finns i hundhimlen❤.