14. okt, 2017

Hänt i veckan

Då var det helg igen och dagarna som gått har bestått av jobb, träning av hundar och även av mig själv.

Veckans egna träning blev:

Måndag: Egen träning med 2 km i roddmaskinen och 30 m på löpbandet

Onsdag: Core och Tabata by Actic

Fredag: Zone by Actic

Söndag: Har planerat in att det blir egen träning igen med rodd och joggning på löpbandet.

Har även gått långpromenader med grabbarna under veckan och idag blev det en rejäl promenad uppför hela Lövängetsberget så svetten lackade😋.

Hundträningen har varit: Fotgående, apportering för att kolla av fallriktningar för att se om det var någon fallriktning som är lättare eller svårare för Zune och även linjetag med fotgående mellan linjetagstillfällena. Känns som vi har fått till lite mer rutin för att träna igen vilket är bra. Zune är så träningsglad och taggar lätt till när vi tar fram dummisarna vilket är kul😀. Bozze har också fått vara med vid alla övningar men gjort på sin nivå, han har också en tendens att vilja gå framför mig i fotet, så det blir att försöka få han mer följsam bredvid mig än vad han är idag...😲

Jag har även idag anmält oss till en utställning i Rättviks körhall den 12/11 och det är en officiell utställning som SSRK Dalarna anordnar, det är Nina Lönner Andersson som dömer Golden retriever så det blir spännande och se vad hon tycker om mina bus😀. 

Jag har även tänkt att åka och kolla vid Stora Stockholm i år, som är en av de största utställningarna i Sverige men då blir det utan hundar och bara med syster Malin. Ska bli så kul att få åka med bara henne och få sova på hotell och prata/se hundar ett helt dygn. Måste även få berätta att min syster Malin nu väntar på att få hem sin flatcoated retriever valp som hon ska få hämta i slutet på november❤. Ska bli så roligt att få följa deras äventyr tillsammans och busen får en ny lekkramat❤.

Ikväll blir det bio med grabbsen, det var faktiskt jag som bestämde film idag och det blir snömannen som är en thriller hoppas den är lite bra i alla fall🙂.

Ha en fortsatt trevlig helg!! Kram