1. okt, 2017

Kursstart med Zune

Igår var det kursstart för jaktlydnad/apportering för Zune och mig, kursledare är Sara Wester och vi var totalt 4 deltagare. Vi skulle innan kursen startade funderat ut vad vi ville träna lite extra på och jag skrev upp. 1. Markeringar, långa med skiftningar i terrängen. 2. Störningar 3. Fotgående, fokus direkt. 4. Stadga.

Vi fick en anteckningsbok där vi skulle dokumentera inför träningarna hemma och även utvärdera efter vad som gick bra eller mindre bra. Sara ville även att vi skulle filma och skicka till henne så att hon kan coacha oss även när vi tränar på hemmaplan.  Blir lite nytt tänk för mig och jag får bli bättre på att planera träningarna när det idag oftast sker spontant i vardagen när det finns tid. Kursen håller på till den 16/12 så det håller på ett tag vilket är väldigt bra.

Veckan har varit bra, har hunnit med den träningen som jag planerade in i söndags, och är så glad att jag verkligen har kommit igång med träningen och känner mig just nu väldigt motiverad till att röra på mig ordentligt.

En annan sak som gjorde mig så glad och rörd i veckan var när jag hade projektstart med breddad rekrytering med mina hemtjänst grupper, de skulle jobba själva med projektledaren för att göra en nulägesrapport och fick så fin feedback på hur jag var som ledare/chef från bägge grupperna. Man är ju inte så van att få positiv feedback så tårarna bara rann, har verkligen världens bästa grupper❤, och detta gav mig en väldig energikick att jobba vidare med allt vad vi gör och ska planera in tillsammans.

Nu ska hela min lilla familj ut på äventyr, kommer att skriva lite framöver vad vi gör för utflykter, kan förvarna er om att det kommer mycket kort på denna blogg, och även på mitt instagramkonto. Mina fyrbenta familjemedlemmar får lite semester från oss också, och så har vi någon som kollar hemmet. Ha en bra vecka alla.