24. sep, 2017

Bygghjälp

Då var det söndag igen och veckan har som vanligt bara rusat iväg, men jag tror jag hann med det mesta.

Träningen har jag gjort enligt min plan och det blev Actic 4 gånger denna vecka och har även börjat köra två pass per tillfälle, kan ju erkänna att jag är helt slutkörd och svettig efter passen men kroppen behöver det😀. Idag  avslutade jag och Janne veckans träning med att köra lite konditionsträning och det blev 2000 m rodd och 35 min på löpbandet för min del och Janne körde rodd och cykling.

 

För vecka 39 har jag planerat in:

Måndag: Core 30 min + X step 30 min

Tisdag: Träning med hundarna, promenad

Onsdag: Core 30 min + Tabata 30 min

Torsdag: Ljusparty hos Ulla

Fredag: Tabata 30 min + Zone 30 min

Lördag: Långpromenad och träning med Zune i Smedjebacken

Hinner nog inte med så mycket mer, lär ju laga lite mat och pyssla här hemma och sist men inte minst packa och planera inför nästa veckas äventyr😀.

I helgen har vi haft besök av mina föräldrar och deras fina goldentik Maja, är så glad för Janne (och jag) har fått hjälp av min far att starta igång projekt 2 i byggndet här hemma. Janne vill ha en liten verkstad innanför carporten, och behövde hjälp att få in ett fönster och en dörr in till rummet. Bra att vara två händiga karlar i detta jobb (tror inte jag är så bra på att hjälpa Janne här😲). Det är en hel del kvar att göra men jag tror att de svåraste delarna är plats dvs fönster och dörr, så vi kanske kan hjälpas åt med resten av byggandet, målandet av Jannes rum. Stort jätte tack till min far som kom upp och hjälpte till, uppskattades verkligen av oss båda!!

Kan ju även säga att det är ordning och reda även inomhus när mina föräldrar varit här, min mor ordnar med all tvätt och mangling av dukar så det är helt tomt i tvättstugan när de har varit här och det känns väldigt bra❤, känns så lyxig att få slippa detta tvättjobb ibland.

Jag håller även på att smida lite planer med min syster om att vi ska åka till Stora Stockholms hundmässa i mitten på december, skulle vara så kul att titta på lite fina hundar, shoppa lite nya hundsaker och självklart god mat, vin och sova på hotell. Vi får se vad det blir framöver.

Avslutar inlägget med en bild på Zune, Bozze och Maja när jag var ut och gick med dem i lördags fm, så fina.

Ha en bra vecka❤