16. sep, 2017

Hänt i veckan

Då har det gått en arbetsvecka igen och man hinner knappt reflektera någonting utan det är bara att köra på med massor av möten och planering. Har i alla fall hunnit med den träning som jag planerat för veckan och det gör mig lite stolt att jag inte prioriterar bort det utan verkligen gör det. Vågade ställa mig på vågen i veckan och det ser ut som jag gått ner drygt 2 kg, så vi kanske är på rätt väg fast att det känns lite trögt med slit för att bryta vissa matvanor som ex smörgås, fikabröd och kolhydrater.

Idag har det dock varit en mindre bra dag, vaknade inatt med migrän så det var svårt att sova och fick gå upp och vanka omkring i mörkret tills att det släppte lite så det gick att försöka sova igen... Det var nu längesedan jag hade denna hemska migrän men den är inte kul och hela dagen blir förstörd när man är trött och dåsig i huvudet. Har även syndat ordentligt med lite godis bara för att försöka få lite energi men det fungerade mindre bra, vilket jag egentligen förstod redan innan....😲

Nytt i veckan är att jag har anmält mig och Zune till en kurs för Work i team och Sara Wester, det är en kombinerad jakt och apporteringskurs med 6 tränings-träffar och där vi som deltagare även ska filma oss själva och föra anteckningar vid träning hemma mellan kurstillfällerna. Vi ska sedan bli coachade i hur vi ska träna för att bli lite bättre hundförare. Hade först tänkt att ha Bozze med mig på denna utbildning men jag och Janne är överens att han ska fokusera på viltspår just nu, så tar jag apporteringen till våren istället med honom. Första kurstillfället för mig och Zune blir den 30 september och jag ser verkligen fram emot det😀. Målet för mig och Zune är att att vi ska bli lite bättre på WT (workingtest) eller rättare sagt att matte kan hjälpa Zune att lyckas ännu bättre i rutorna så att vi då får lite bättre poäng än vad har haft hittills. Sedan skulle jag även vilja ha lite mer hjälp i linjetag och dirigering. Blev så imponerad när jag såg de deltagarna som körde öppen och elit WT vid Goldenspecialen, så jäkla duktiga måste jag säga!!

En annan lite rolig sak är att när tidningen Golden nytt nr 3 kom hem i brevlådan så fanns Zune med på campion/vinnar bilder och även resultatet vid Goldenspecialens utställning med både Zune och Bozzes fina andra placering i respektive klass valp 2 och maiden, lite skryt men så stolt över detta❤. Såg även att mitt och Zunes resultat i duel purpose det blev en 17:de plats av totalt 42, så nästa års mål är att bli lite bättre i alla fall WT.

En annan glad nyhet är att hältan och svullnaden i hö framben hos Glitter är helt borta, men hon får bara bli longerad och tömkörd några dagar till så att vi inte belastar benet för tidigt, det ska ju bli 100 % bra.  Glittran fick även idag vara i sin ordinarie hage vilket hon uppskattade😀, vi har låtit henne vara i en mindre hage denna vecka så att hon inte ska göra sin lilla skada värre. Så skönt att prinsessan är bra igen och att Sara snart kan börja rida henne igen. 

I kväll blir den middag hos våra vänner Ulla och Kent vilket alltid uppskattas av oss, så nu måste jag ta och göra mig lite klar för avfärd till Lövängets Beverly Hills😀

 

Ha en fortsatt bra helg ❤.