7. sep, 2017

Träningsvärk

Det märks vilka som är mest populära på kontoret vid Norslunds hemtjänst😀, idag har Bozze och Zune fått två fina tuggben igen av vår snälla städerska så kul att mina ❤uppskattas av de som är kring oss på jobbet.

Denna vecka har jag tränat lite extra, ska försöka komma in till Actic 3 gånger i veckan för att träna styrka. I månadags var jag på Core, och det var lite tuffare än vad de brukar vara nu när de gjort om programmet, och igår var jag in på Tabata by Actic. Gillar verkligen Tabatan som är intervallträning med vikter, så nu har jag träningsvärk både i ben, rumpa och rygg😲, men det är det värt!!  I morgon fredag blir det ett nytt pass som heter Zone och det är också är någon form av intervall träning med vikter, så det blir säkert lika jobbigt...

 Är så glad att jag nu under ett tag har tränat mer än vanligt och jag tycker det känns som flåset börjar bli bättre och att jag okar mer, nu är det bara att få in rätt kost så fett blir till muskler och naturligtvis att vikten går ner. Jag tänker ändå ha fre+lörd som syndar dagar, då jag kan äta det jag vill och även ta ett glas vin eller två måste ju få lite av det goda i alla fall annars blir det bra tråkigt.

Målet med allt är att gå ner ca 10 kg i vikt och att få mer styrka och flås, är så motiverad nu för att göra en egen förändring så jag hoppas det går vägen.

I morgon lördag ska jag försöka ta mig ut i skogen och leta lite tratt-kantareller, var och kollade på ett "ställe" men det kändes som att det redan varit någon där redan och plockat🤪. Det vore även bra om vi hann lägga en blodspår till Bozze så han fick träna lite bloduppehåll, som han var lite fundersam vid förra spåret han gick.

På söndag ska vi åka ner till Karlstad för att hälsa på Sara och Daniel, eller rättare sagt vi ska vara med när Sara ska till dressyrtävling i Grums, de ska rida L:A3 och MSV C:1. Blir spännande och se hur de går och hur nytt ställe påverkar Glittran, hon är ju så van nu att bara vara vid Segerstads dressyrstall när det har allt där.

Ha en trevlig helg!!