24. aug, 2017

Hemma bygget

Då är det inte många dagar kvar på semestern och jag börjar faktiskt känna att det kommer att bli bra att jobba igen efter 5 veckors ledighet. Har ingen ångest alls att gå tillbaka till vardagen för jag vet ju att jag har ju semester igen om ca 5 veckor  då vi åker till Malaga med hela lilla familjen och det är ju en bra sak att se fram emot❤.

I helgen var Sara och Daniel hemma, vilket alltid uppskattas av oss både två och fyrbenta (speciellt katten Madicken). Vi hann med lite kräftskiva på lördagskvällen vilket var väldigt gott och mysigt när vi satt i det rosa utställningstältet, och mumsade både på kräftor och räkor😀. Vi har inte använt utställningstältet än vid någon utställning i år utan det har fått vara partytält vid två tillfällen i år i allafall, hoppas det blir mer använt nästa år som det är tänkt från början.

 

Vi har faktiskt jobbat en del med vår lilla inglasade veranda de sista två veckorna på min semester, och det är faktiskt riktigt kul att se hur det går framåt. Tur att jag har en händig man som kan lite om hur man bygger för jag är glad att jag kan hjälpa till att måla och vara fikaansvarig. Kortsidan på altan är nu klar så nu jobbar vi med att få till långsidan med de stora skjutdörrarna i glas.

Mina föräldrar har även varit på besök några dagar med sin husvagn, så Janne och jag har fått hjälp av min far med ideér, och även förslag på hur vi ska fortsätta med Jannes verktygsrum i Carporten som också helst ska bli klar innan vintern. Tror att Janne uppskattar att få bolla lite kring vårt hemmabygge så att det blir bra, för jag kan ju inte mer än hur jag vill att det ska se ut, men hur det ska göras är jag inte så bra på😎. Så har jag ju även haft trevligt sällskap under mina lediga dagar i veckan av min mor, far och inte minst deras fina goldentik Maja.

Efter målning idag var jag ut med grabbarna bus för lite sök, känns som jag inte har tränat så mycket med dem på några dagar så det blev det som gick bra att göra själv. Tycker de är duktiga bägge två i sök, la ut 10 dummisar så fick de hämta in två var och därefter bytte jag till nästa bus. La även in dolda markeringar när vi gick ut på promenaden när de inte såg, så fick de hämta in när vi gick tillbaka.

 

Blir viltspår igen med Bozze i helgen, måste bara in till Ica Maxi och köpa lite mer blod när det tog slut vid förra helgens spårande.

Ha en fortsatt bra vecka❤