10. aug, 2017

Äventyr

Då är det dags att åka på lite äventyr igen, jag, Janne och grabbarna bus ska till Västerås och Goldenspecialen 11-13 augusti. Det är Goldenretriever klubben som ansvarar för dagarna och det blir både workingtest och utställning så det blir verkligen en hundhelg. Har nu packat allt som jag tror jag kommer att behöva under de tre dagarna, blir en del kläder till mig när jag ska ställa bägge grabbarna på söndagen och vara ute och ha kul i skog/mark med Zune på lördag fm och även vara funkis på fredag em. Intet att förglömma så blir det ju även supé på lördag kväll, så man ska nog ha något på sig även där😲. 

Vi har bokat två nätter på Scandic i Västerås, de har ju hundrum så det passar bra för oss och det var heller inte så långt till Kunsbyn där vi ska vara under Goldenspecialen.

Har tränat en del med Zune under veckan och hans känns stabil här hemma i alla fall, han fixar olika terrängsvårigheter, avståndsbedömningar och även sök riktigt bra. Det som vi måste fortsätta att jobba mer med är vatten, han vill gärna släppa när han kommer in för att skaka och det ska det han ju helst inte göra... Det jag också vet är ju när det blir riktiga skott och andra hundar runt omkring så taggar min lilla guldlock till ordentligt och det är mycket jobb för att få honom i vår egen bubbla så jobbet blir bra😀. Mitt mål med honom i Workingtest är att någon gång i framtiden komma över 75 poäng så det blir godkänt för att gå upp i ökl, men vi skyndar långsamt när vi båda är noviser ännu på detta med workingtest.❤