5. aug, 2017

Semesterdagar

Dags för en liten uppdatering på bloggen, är ju så mycket roligt man vill hinna med på semestern så bloggningen har jag nästan glömt bort.

Har varit vid mina föräldrars sommarstuga vid Hjortens Udde under nästan en vecka och har fått träffa mina nära och kära. Blev sköna promenader på stranden och lite roliga småutflykter, var även till Göksätra på Tjörn en dag för att kolla in varuhuset "Gubben i röran", men måste säga att det var inte så mycket att se. Men vi hittade i alla fall på ett litet mysigt fik i lantlig miljö på vägen hem så vi fick en kopp kaffe och något att äta.

Var även ner till min bror i Trollhättan för att träffa honom och hans familj, tyvärr har min bror varit med om en mindre rolig cykelolycka vilket har gjort att han inte just nu kan vara vid stugan utan behöver tid för att "hela" sig själv❤. 

Känns alltid så skönt att få vara vid stugan några dagar vid semestern för att koppla av och hämta lite kraft, så tack mor och far för att vi får komma ner till er och ha det gott❤. 

När vi kom hem så var det bara att packa om, Erik skulle på Gocart läger i Grängesberg under ett dygn och jag och Janne passade då på att åka ner till Sara i Karlstad (och Glitter) för att krama/pyssla om dem lite.

Vi var till Karlstads bryggkaffe och åt lunch, måste säga att det blir nog ett av mina smultronställen för det var supermysigt och gott. Vi hann även med Ikea och en sväng i på Bergviks köpcentrum innan det var dags att åka tillbaka till Saras studentlägenhet för att klä om för stallhäng. Sara skulle ha lektion för Anki Carlsson och det ville ju vi gärna se när vi ändå var här, och så fick jag äran att mocka åt vår prinsessa (vad jag saknar det!). Lektionen gick bra, och Sara fick en del läxor som hon måste tänka på... Måste ju säga att Anki är en väldigt bra tränare, känns liksom mogen och proffessionell och är lika trevlig mot alla! 

Blev sen middag men så god, vi var till Texas Longhorn som är ett steakhouse i Karlstad, kan verkligen rekomendera detta om ni är i Karlstad någon gång. Åt ribs och det var väldigt gott🙂, men så mycket mat så det blev en hel del över. Vi sov över hos Sara för första gången och fick äran att sova på madrass på golvet och det tyckte ju hundarna var jätte mysigt att matte och husse låg på golvet (hihi).

Blev inte så mycket tid att mysa med Sara på fredagen utan frukost och sedan iväg mot Grängesberg igen för att hämta upp Erik. Vi hade sådan tur att Erik körde Gocart när vi kom, och jäklars vad det gick fort...

Däcken skrek i kurvorna, nästan så jag inte vågade titta men en glad Erik var det i gocarten. Erik fick andra bästa tiden totalt under de två dagarna de körde, så vi hade en nöjd men trött silvermedaljör när vi åkte vidare.

Innan vi åkte hem var vi även en sväng till Idkerberget och Kennel Goldwork, behövde putsa/trimma på grabbarna lite i och med vi ska på utställning med Siv på söndag i Svenstavik. Fick även se/hålla Novas fina valpar som var så gudomligt fina, tänk för ett år sedan så var Bozze så där liten, rund och söt❤ .

Har även hunnit att skörda den dill och persilja som jag odlat, så stolt över att jag faktiskt kan detta har ju inte så värst "gröna" fingrar🤪. Jag och Janne var även ut och plockade lite svamp i onsdags och fick äntligen vår första kantarelltoast, det är lyx på riktigt!!

Idag är det regnigt och grått så det blir nog en pyssel och bakdag, och inte att förglömma bad av hundar och packning för morgonens äventyr till utställningen i Svenstavik, lär ju göra klart allt idag för vi åker redan klockan 5 i morgon bitti.....

Ha en bra helg❤