25. jul, 2017

Semester 2017

Äntligen semester och den startade vi med att åka på crusing till Säter med Ulla och Kent i lördags. Det var en underbart sommarkväll med sol, många fina gamla bilar och jag fick köra Ulla och Kents Oldsmobile från 1957 🙂 Grabbsen fick dricka lite öl i baksätet medans vi brudar satt fram och hade det bra. Skönt var det med en kväll att göra ingenting och bara vara, och glida runt i "fin" bilen.

Söndagen var det lite gråväder ute vilket var skönt för det blev en heldag med städ i köket. Kan ju erkänna att det verkligen behövdes och jag var väldigt stolt när jag blev klart med allt dammande och urtork av skåp mm, när vi byter kök nästa gång så ska vi ha skåp ända upp i taket för utrymmet som blir mellan köksskåp och tak som vi har idag är inte roligt att göra rent!!.

Igår var vi till fäbon och jobbade lite utomhus, Janne och Micke (Jannes bror) hade varit där dagen innan och slagit gräset i hagarna så vi hade massor att kratta och transportera bort till komposten som ligger en bit bort 🤪. Så dagen slutade med skavsår mellan tummen och pekfingret efter allt krattande, solbränna och en del bromsbett🤭. Men vi hann klart allt och det såg riktigt bra ut när vi åkte hem till Lövänget igen.

Tog mig ett glas rött igår till maten bara för att det är semester och det kändes riktigt lyxigt, tänk att jag är nu ledig i hela 5 veckor, helt otroligt.

Ska försöka hinna med att lägga lite viltspår till lillbuset under semestern så att han blir så redo han kan bli inför anlagsprovet som jag tänkt vi skulle hinna med under hösten. Ska nog be min syster yster om spårläggning nästa gång vi ses😀.

Skriver snart igen🙂