16. jul, 2017

Snart semester

Då är det bara 5 dagar kvar till 5 veckors semester, längtar så till fredag. Behöver ladda lite batterier så att jag har bra med energi till höstens alla utmaningar..

Igår startade jag och Zune vårt första Workingtest nkl någonsin och jag är så stolt över oss att vi faktiskt gjorde det och att vi fick lite poäng i några rutor🤪. Nu ska vi träna vidare till nästa gång, för det blir det! Det ska tränas längre avstånd, vattenapportering, skiftade terräng och det som vi alltid måste jobba på stadgan. Läs gärna mer om vårt prov under fliken utställning/prov, skriver om alla rutorna där.

Jag och Janne hann även med i går kväll att följa med våra goa vänner Ulla och Kent till Hofors crusing med Oldsmobilen. Så härlig sommarkväll med sol och värme och inte minst fina amerikanska bilar. Blir nog att cruisa även nästa helg då det är crusing i Säter, då ska vi även ta med oss stora fikakorgen 😀.

Idag är det regn och ruskväder så jag ska försöka hinna med att plocka här hemma, och även sylta lite. Har en del bär kvar sedan förra året och måste göra plats för nya bär för det blir nog en del plock även i år.

Ha en bra kommande vecka❤