27. jun, 2017

Bozze 1 år

Då har midsommar passerat och vi hade finbesök av  både mina föräldrar och Sara och Daniel vilket var uppskattat. Midsommarafton startade vi med lunch i mina föräldrars husvagn med sillröra till förrätt och god pastasallad till varmrätt, var mysigt att sitta där och bli bjuden på god mat. På kvällen slog vi upp det rosa "party" tältet (utställningstältet) när vi misstänkte att det kunde bli regnskurar och vi måste ju sitta ute på midsommarafton😋, och det blev ju riktigt bra att sitta där för senare på kvällen när vi satt och spelade kort så kom regnet och vi kunde sitta kvar ute.😀

På midsommardagen så var det födelsedag för vårt lilla bus, Goldwork Hugo Escada alias Bozze, tänk han är nu hela 1 år. Känns så overkligt att han faktiskt har varit hos oss sedan sista augusti 2016, gillar denna kille hur mycket som helst så mycket hjärta i honom❤. Målet för honom detta år är att gå ett anlagsprov i augusti/september och det tror jag han fixar hur bra som helst. Vi ska även ut på lite utställningar trots att jag blir så nervös att de ska säga något om hans vita fläck på nosen eller något annat negativt, vilket gör mig så ledsen när jag tycker han är världens finaste.

Blir lite utmaningar igen med grabbarna de kommande veckorna, först ska Janne och Zune till Hunneberg och spåra vid Springnatta, ska bli kul att se hur det går när det är flera som är ute och spårar samtidigt och när det är på kvällstid i och med att det är samling först kl 19. Bozze ska få följa med på socialträning i och med att det skjuts lite runt omkring. Helgen efter ska team Buzbrothers och team Thor iväg på utställning i Alfta. Utställningen går nog snabbt när det verkar som mina ska ut ganska tidigt på fm, Bozze startar som hund 4 och Zune som hund 8 och jag tror även Thor skulle ut tidigt i sin ring.

Så jag kommer med lite uppdateringar kring detta framöver. Ha en bra vecka😀.