6. jun, 2017

Sveriges nationaldag och Glitter 11 år

Idag är det Sveriges nationaldag och intet att förglömma Glitters födelsedag. Glitter blir idag hela 11 år, tänk vad tiden går fort. Vi köpte vårt fina sto när hon var 6 år, hon var då väldigt sparsamt inriden så allt arbete har Sara fått göra själv och det har varit både mot och medgångar. Som tur är har hon haft duktiga instuktörer som hjälp som Emma Mattisdotter, Ricardo Reis och Birgitta Kjellin. Sara har alltid tyckt väldigt mycket om Glittran och aldrig gett upp utan kämpat på så nu har de kvalat till msv:b i dressyr. Detta år har de inte hunnit med att tävla så mycket när det inte hinns med pga studierna och Sara har inte hunnit med att ta utökat B körkort så hon får dra hästtransporten. Världens snällaste är hon i alla fall Glittran när man ska sköta om henne från marken, och hon har då den sötaste underläpp som finns❤.

Glitter är nu nere hos Sara i Karlstad och det har varit den bästa lösningen trots att jag förstår att det är lite jobbigt ibland att fixa allt själv som mockning, omsorg och träning, men den bästa ryttaren till Glitter som kan henne utan och innan. Mitt bästa dreamteam!!

Hoppas nu att Sara ger henne extra mycket omsorg idag och massor av godis i form av äpplen och morötter som hon tycker så mycket om❤. 

Idag har jag och alla grabbarna gjort en liten utflykt till både Råberget och Flyberget, måste ut och provgå med ryggsäck, stormkök mm så vi är lite förberedda till Grövelsjön och Idre i juli. Kändes faktiskt riktigt bra, trots att det var mycket uppför ett tag 😲, men det är väl förhoppningsvis bra för konditionen.

Vi firar nog nationaldagen med lite gott grillat kött, riktigt skönt med en extra ledig dag!

Ha en fortsatt bra nationaldag så skriver jag mer kanske i helgen som kommer, då kommer ju min Sara hem och hälsar på under lördagen och då blir mamma hjärtat extra glad då hela familjen är lite samlad till middagen❤