5. jun, 2017

Långhelg

Då var det lite extra ledigt igen, känns väldigt bra så man hinner med lite här hemma och även ladda om för jobbet ordentligt.

Denna pingst helg har vi mest städat och pysslat hemma, samt börjat lite grann med med vår altan på baksidan som vi tänkt glasa in en liten bit med skjutbara dörrar😀 och byta golv.

Vi har även gjort viltspår till grabbarna för jag hade tänkt att de ska få gå spårprov inom kort. Bozze fick gå ett ca 500 meters spår på lördagen med liggtid på 3 timmar och  med 4 vinklar, och bloduppehåll på 15 m och fick gå över väg. Det gick riktigt bra, han har ett bra tempo och löser vinklarna ganska bra det han behöver är lite mer självförtroende men det kommer nog med tiden han är ju bara junior än. Glad blir han när han löst spåret och får sin belöning i form av rådjursskånk. Ska nog lägga ett fulllångt anlagsspår på ca 600-700 meter med vinklar och blodupphåll och drar upp liggtiden en timme till (4 tim).

Zune fick gå sitt spår under söndagen när Janne ville ha ett dygnsgammalt spår och med svårigheter för ett öppenklass prov. Det var en ganska svår terräng han fick gå i med mycket sly och småbusk samt fick gå över viltstigar som extra störningar. Zune fixade detta spår hur bra som helst, så motiverad till jobb och hade bra självförtroende i vinklar, och gick rätt i tokvinkeln utan att gena😀. Det ända jag kan klaga på är att det lär nog inte vara en trött och förskyld skytt bakom för det går en aning fort, så Janne har fått börja hålla igen honom så att det inte går för fort. Synd om man får nedslag på detta när allt annat är så bra. Janne ska lägga ett till spår till honom på tisdag som han får gå på onsdag och vi lägger det nog vid vår skog i Finngärdet så vi byter terräng helt, och vi lägger ett par hundra meter till så det blir rätt längd inför den kommande provdagen🤪.

Idag åkte jag och Janne in till Actic Lugnet för att styrketräna lite, har haft lite uppehåll när jag haft en ihållande förskylning med hosta och huvudvärk som inte velat ge sig men nu så är jag på G igen.

Ha en bra dag alla ❤