1. jun, 2017

Blodomloppet 2017

Igår var vi iväg jag, Janne och Erik för att powerwalka 5 km i Blodomloppet (Borlänge). Det var riktigt kul och med oss var även Zune och Bozze som fick lite social träning igår med mycket folk och andra hundar som var med. Det var drygt 10 000 startande och vi var uppdelade i olika klasser som tur var, så inte alla startade samtidigt. Några skulle springa 10 km andra 5 och vi hade valt gång 5 km, så nästa år blir det löpning 5 km när jag vet hur det är❤.

Jag och Janne hann aldrig se Erik utan han försvann direkt i starten för att vara den som var först i mål av oss och det var han kan jag ju säga med råge. Erik har nog en riktigt bra kondis, märks när vi går uppför berget mm att håller bra tempo och går långt.

Nöjda var vi i alla fall när vi kom i mål och fin medalj och t-shirt fick vi, och jag  bjuder på denna bild på oss när vi kom i mål 😀 ( så fint när man tar kort underifrån med alla dubbelhakor, hahaha).

Då är det pingst i helgen och det är en helg vi inte har planerat något mer än att bara vara hemma och pyssla i trädgård och ev börja planera för vår inglasade altan på baksidan. Så skönt med en hemma helg. Hundarna ska även få gå blodspår i helgen, ett öppenklass spår för Zune med liggtid på ett dygn och Bozze ska få gå ett anlag med ca 6 tim ligg tid, tror vi åker till vår skog i Finngärdet och lägger dessa spår så det blir lite ny terräng för dem båda.

Har faktiskt ordnat så jag har en app som heter Dog tracks, som jag tänkt ha när vi spårar och är jag teknisk nog kanske jag kan lägga upp spåren här när grabbarna har gått dem med lite kommentarer...

Så lite planer finns allt för helgen men vi är hemma i alla fall🙂.

Ha en bra dag!