29. maj, 2017

Trimkurs i Leksand

Då var denna långhelg slut och en ny arbetsvecka har börjat. Har faktiskt hunnit med en del under helgen trots att min förskylning har gjorts sig påmind en hel del när orken tryter... I lördags var jag och Janne tidigt uppe för att åka till Karlstad när Sara ville ha hjälp att köra Glitter till tävling i Sörmon. Dreamteamet har inte tävlat på ett tag och var nog lite spända bägge två när de nu var på en ny plats. Sara kom nog inte riktigt till den ridning som hon gör vid träning så poängen blev inte så höga denna gång, men med mer rutin igen på tävlingsbanorna så är det nog i fas igen. Bästa vore nog om Sara tar eget körkort för släp, så hon kan åka lite på egen hand också för att träna miljöombyte. Kul var det i alla fall att få träffa mina tjejer och se och höra att de har det bra. Sola sken i Karlstad denna dag så vi hade efter ridningen picnic vid stallet😀, var inte så dumt att bara vara en stund..

Igår var jag och Zune på trimkurs för Marianne Bimer Olofsson och Goldenretriever Klubben Dalarna/Södra Gävleborg. Vi var i en lokal i Leksand och fick lite tips och råd hur jag skulle trimma grabbarna. Trimmade Zune på plats, och det blev riktigt bra. Viktigt att det ska vara mjuka övergångar så att det inte blir för skarpa klipplinjer och att Goldens inte blir för kortklippta som ex settern. Ska ta och trimma lilla buset under veckan så att jag inte glömmer hur det ska vara. Tror jag ska önska mig ett trimbord för vad enkelt det var att trimma när man är i rätt höjd och ser allt, när jag klipper idag så är jag på golvet och klipper och det blir så omständigt allting.

Hann igår även så lite frön och plantera lite blommor som jag köpte tidigare i veckan, så nu kan sommaren komma även till Lövänget.

Veckans utmaning blir på onsdag när jag, Janne och Erik ska delta vid blodomloppet på 5 km, hoppas bara att denna förskylning blivit lite bättre tills dess.

Ha en bra dag!! Kram❤