21. maj, 2017

Städhelg

Då har ytterligare en intensiv vecka snart tagit slut, hinner knappt med så det är nog dags att lägga in handbromsen för att hänga med lite själv också. Mycket på jobbet med både planering inför sommaren, planeringsdag med sektionen och heldag med alla chefer inom omvårdnadsförvaltningen. Hann även med på torsdag kväll att åka till Finnbogård och träna Zune för Sara Wester, var ju inte så där jättenöjd efter den träningen utan det kändes som stadgan på Zune hade tagit 5 steg tillbaka....😥 Men, men förhoppningsvis blir det lite bättre nästa gång som blir den 25 maj, ska ta och få till lite egen träning hemma med Zune innan träningen i Finnbo. I helgen har vår lilleman (Bozze) varit på viltspårs kurs med husse, och det verkar som det går riktigt bra för dem i spåret😀, en målmedveten kille som börjar förstå vad vi kräver av honom. Janne har fått tid för anslgasprov nu i juni, så jag hoppas verkligen de fixar det vore så kul för Bozze och få visa vad han går för.. 

Jag och Erik har även försökt att vara lite effektiva i helgen, med att först på lördagen åka till Kupolen i Borlänge för att köpa lite skor och t-shirts till Erik (och spel till pst4 var väldigt viktigt för en viss herre), därefter var det storstädning här hemma och det behövdes verkligen..., kvällen avrundades med att herr och fru Kvaråkers kom ned till oss för lite mat och prat, vilket är uppskattat. Idag åkte jag och Erik till fäbon för städning, det har varit möss inne i stugan och behövde städa och diska typ allt, nu är det bara dasset kvar och det får bli nästa gång vi åker upp.

Kan ju faktiskt berätta att jag har anmält mig och Zune till ett WT c-prov i juli, känns väldigt spännande men det är ju bara att prova så får vi se hur mycket vi fixar eller inte. WT provet är i Långshyttan och det är SSRK som anorndar provet.

Nästa vecka är kortvecka när det är storhelg på torsdag och jag tog faktiskt ledigt på fredagen när både Janne och Erik också var det. Får se om vi hinner med något här hemma som trädgården.

Blir en bild från fäbon idag på Erik och Zune. Har även en ny flik på min blogg som heter hälsa och gå gärna in där och läs om ni har tid och lust, skriver där lite om vad jag planerar för träning under veckan för egen del.

Ha en fortsatt skön söndag så skriver jag lite mer nästa vecka❤