7. maj, 2017

Spårkurs Zune

I helgen har Janne och Zune varit på viltspårkurs för SSRK, och det är en fortsättningskurs mot öppenklass. Zune har redan gått två öppenklass prov, men vi kände att det var bra med lite mer träning inför kommande prov. Förhoppningsvis har Janne anmält sig och Zune på öppenklass prov innan de åker hem idag från kursen, tror de var sagt så att de som ville kunde anmäla sig.

Jag har varit på skytteträning idag och vi har endast tränat med hagel idag och det var blandad känsla, lerduveskyttet kändes ganska bra och som det ser ut idag så skulle jag kunna klara 4 skott av sex men man vet aldrig när man blir nervös😲. I slutet så tränade jag hagel skytte på rörligt rådjur och först gick det helt kasst, kändes som jag skulle ge upp när det blev så liten träffyta på pappret. Fick hjälp sedan av en av instruktörerna och det visade sig att jag siktade fel på rådjuret, på tok för högt, så när jag fick rätt instruktion så blev det genast mycket bättre och godkänt, man skulle ha minst 28 hagel i pappret och det hade jag med råge de sista träningsomgångarna🤭. Tycker det kändes svårare med hagel än med kula, och jag som vill vara lite säker med hagelgeväret för det är ju det jag eventuellt vill kunna jaga med senare. 

Igår var jag, Erik, Sara, Danne, svärmor Kerstin och bus Bozze på Rättviksmarknaden och strosade runt lite. Handlade nästan ingenting utan det blev endast lite honung och strumpor till Janne. Jag åker nästan bara dit för att få fika lite gott och kolla runt på folk🙂. Hade med Bozze för lite social träning och fika stunden så klart. När det blev för mycket folk så satte vi honom i bilen så vi kunde gå och kika vad alla sålde och att inte någon skulle trampa på honom i allt folkvimmel....

Veckan som kommer är allt annat än lugn, på tisdag så ska jag till Lenåsen och träna med Golden Retriever klubben och torsdag åker jag ner till syster yster för att planera mina föräldrars 50 åriga bröllopsdag som ska firas på lördag. Jag och mina två syskon har planerat en liten fest och kyrkcermoni åt våra föräldrar, är inte så många idag som är gifta så länge som 50 år så det tycker jag man måste få fira lite extra. Tänk om jag och Janne får uppleva detta, så häftigt😀.

Skriver mer och lägger ut lite bilder från kalaset när jag är hemma igen. Hoppas vi kommer ihåg att ta ett familjekort där alla är med, det var ju ett tag sedan vi tog ett sådant kort.

Har även fått hjälp av Sara att få till en ny flik som heter Hälsa, där jag lägger upp lite vad jag tränar och mina träningsmål så gå gärna in där och läs när jag lägger upp något intressant. Denna vecka hade jag tänkt hinna med ett corepass och jogging, blir ju bort några dagar så det hinns nog inte med så många turer till Lugnet nästa vecka tyvärr.

Höll ju på att glömma, var ju på lacergame i torsdags med mina kollegor från ordinärt boende, och det var så kul. Blir ju så taggad och mitt alias denna dag var Deadpool, snacka om att tävlingsinstinkten slår in och hade sån tur att jag vann sista omgången så lite nöjd blev man🤪. Detta var en av våra friskvårdsaktiviteter som vi planerat in under 2017, och jag hoppas vi gör det igen🙂. Var helt slut efter lacergamet kändes som värsta träningspasset, röd i ansiktet och svettig😋.

 

Ha en bra vecka alla, och var rädd om er❤

Kram