9. apr, 2017

Inte som man tänkt sig

Då börjar veckan gå mot sitt slut och  jag ska försöka sumera lite hur den har varit. Kan ju börja med att det inte har varit en av de bättre veckorna i mitt liv, men visst finns de höjdpunkter men det känns som man mest har gått i motvind. Men det är väl dessa veckor man behöver ha för att uppskatta de bättre /dagarnaveckorna lite mer. Om jag först ska ta själva arbetsveckan så har den varit tung, brukar ju tycka om mitt jobb väldigt mycket men det har varit motig ett litet tag och har inte riktigt känt det där "lilla" extra att gå till kontoret, ska försöka att i morgon måndag göra lite nya mål och se om jag kan justera lite saker så kanske det snart känns lite bättre.... Bästa med veckan har varit träningen med Zune i torsdags med Sara Wester, det kändes som vi behövde lite egentid bara jag och mitt bus och träningen gick så där som man alltid vill ha det. Stadgan börjar sitta i de moment som han har haft svårare med och jag försöker prata mindre och vara tydlig i det som förväntas av mig och framför allt lita på min stora stjärna🙂. Det var även väldigt roligt att min syster Malin och hennes beagle kille Thor kom på besök i helgen för hundutställningen i Ludvika. Så kul med hundprat och annat skvaller och lite planer framåt. Har ju sådan tur att vi ses ju redan till påsk igen och då ska vi börja vår säsong med viltspår vilket jag har sett fram emot. Jag blir så lycklig när jag får se tre fina hundkillar leka och busa och det är inget gruff utan allt är bara kul, det är bara Zune som ska in och bestämma lite och visa att han är äldst men de andra två busfröna struntar helt i honom och busar vidare😋. 

På fredagen så badade jag mina två bus inför hundutställningen i Ludvika och de blev riktigt fina i sina pälsar och vad snygg Bozze blev när all päls blev ren och jag hade borstade honom lite extra❤. Blev en tidig lördag morgon när vi hade bestämt att vi skulle vara vid utställningen i Ludvika kl 9:30, vilket vi höll riktigt bra. Väl inne vid ABB arenan i Ludvika så skulle jag träna och springa och ställa Zune så upptäckte vi att svansen inte var som den brukar, den liksom hängde nästan helt ner, och konstaterade ganska snabbt att det var vattensvans och då blev det inget springande i vänstervarv för honom utan fick ligga stilla i hundtältet😥. Så himla tråkigt och vad ledsen jag blev för hans skull men så är det ibland det blir inte som man tänkt. När jag väl gick in med Bozze kom nästa motgång, först ville domaren ha att Bozze bara hade en testikel men jag bad henne kolla igen och då var de helt plötsligt två men då ville hon ha det att de inte var lika stora.. vi fortsatte sedan i ringen och Bozze skötte sig exenplariskt och jag var hel nöjd fram till vi skulle få slutgiltiga domen och fick höra att han var den finare hunden av de två som visades men fick varken vara hund 1 eller hp pga att han hade vita tecken i ansiktet. Blev så less på allt en stund, men som tur var så var gick syrrrans Thor in och fick ett HP vilket ger en rosett och fin kritik. Så på kvällen firade vi team Thor med lite bubbel, så glad för deras skull❤.

Ska ge allt lite tid nu och hoppas verkligen att Zune snart blir bättre igen i svansen, tyvärr blir det nog ingen träning för honom på tisdag för Maj och Goldenklubben när jag tror att han behöver några dagar till för att bli helt återställd i sin svans. Vi får sikta på att han är i prima form till påskhelgen när det är spårdags, det längtar jag verkligen till.

Jag skriver Bozzes kritik och vem som dömde på fliken utställningar/prov, så är ni intresserade av vad som skrevs om honom så gå gärna in där🙂.

Tack Malin att du finns i mitt liv❤,är så kul att vi har lite gemensamma intressen och där vi kan stötta varandra både i mot och medgångar, och att vi kan ha lite utflykter och utmaningar tillsammans. Thor var riktigt fin i ringen och hade jag fått bestämma så skulle han ha vunnit hela skiten🤪. 

Nu ska jag ladda om så att det förhoppningsvis blir än bättre vecka och jag börjar uppladdningen med lite spinning vid Actic😲.

Kram alla.